Αρκαδία

Δίρφη

Ορεινή Κορινθία

Παρνασσός

Χελμός

Παίζουμε πρώτοι με το χιόνι!

10482 Επισκέψεις στο άρθρο

Πέντε «χιονότοποι» δυο ώρες από την Αθήνα.

 
Ο χειμώνας μπορεί να μην έχει αγγίξει ακόμη τα αστικά κέντρα,  όμως μόλις μιάμιση  με  δυο ώρες μακριά από την Αθήνα, υπάρχουν τόποι όπου το χειμερινό σκηνικό  έχει ήδη στηθεί!
Η σιωπή του χιονιού σκεπάζει ήδη τις επάλξεις των βουνών και όλα δείχνουν εξαγνιστικά λευκά, ήρεμα και συναρπαστικά γοητευτικά. 
Αυτός ο πανέμορφος, σχεδόν παραμυθένιος κόσμος, δεν είναι τόσο μακριά όσο νομίζουμε!
Γάντια, σκουφιά, ζέστες κάλτσες  και αρβυλάκια στα πόδια,  σωστή προετοιμασία στο αυτοκίνητο καλή παρέα και φύγαμε να πιάσουμε πρώτοι χιόνι!!!

Κείμενο - έρευνα : Θοδωρής Αθανασιάδης
Copyright φωτογραφιών: Θοδωρής Αθανασιάδης www.viewsofgreece.gr
 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

 

που να μεινετε - ΒΟΡΕΙΑ ΕΥΒΟΙΑ

που να μεινετε - ΟΡΕΙΝΗ ΚΟΡΙΝΘΙΑ

 • Ξενώνας Βαθύσκια: 10 χρόνια φιλοξενίας ....

  Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΒΑΘΥΣΚΙΑ βρίσκεται  στα 1000μ περίπου υψόμετρο, στην Κάτω συνοικία  Τρικάλων. Είναι φτιαγμένος από πέτρα, με πολύ μεράκι και γούστο ενώ περιστοιχίζεται από πλούσια βλάστηση και σας προσφέρει θαλπωρή, ξεκούραση και απόλυτη ησυχία.
   27430 91170 Περισσότερα
 • Υπηρεσίες πολυτέλειας

  Το Πλειάδων Γη Mountain Resort &Spa, αποτελείται από 20 ανεξάρτητες σουίτες, ιδανικές για στιγμές απομόνωσης, για οικογένειες που αγαπούν την εξοχή αλλά και παρέες που αναζητούν μια διαφορετική πρόταση για τις χειμερινές τους διακοπές. 
   2743091137 Περισσότερα
 • Διαμονή - εμπειρία

  Το πετρόκτιστο Archontiko Fiamegou βρίσκεται ανάμεσα σε έλατα, στην περιοχή Μεσαία Τρίκαλα Κορινθίας. Τα δωμάτια και οι σουίτες του Fiamegou έχουν παραδοσιακή διακόσμηση & θέα στον κήπο & στο Όρος Ζήρεια. Περιλαμβάνουν πέτρινους τοίχους & έπιπλα από σκούρο ξύλο ή σφυρήλατο σίδερο.
   2743091188 Περισσότερα