Πιάσε ...πράσινο στον αγώνα βουνού 21km

1940 Επισκέψεις στο άρθρο

Granitis Trail 21km είναι το επόμενο τεστ αδρεναλίνης για τους αθλητές ενεργούς δράσης και τους θεατές ενεργούς παρακολούθησης στο Μενοίκιο Όρος στη Δράμα.

 
Η ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ "GO FOREST" ανακοινώνει τη διοργάνωση του αγώνα Granitis Trail 21km για την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου 2017, στην περιοχή της Οροσειράς του Μενοικίου όρους. Πρόκειται για την πρώτη διοργάνωση του αγώνα των 21 χιλιομέτρων με 1550 θετική υψομετρική, ο οποίος υλοποιείται για πρώτη φορά φέτος.

Ο Γρανίτης είναι ένα γραφικό ορεινό χωριό του Δήμου Νευροκοπίου στη Δράμα. Απέχει μόλις 32 χμλ από την πόλη της Δράμας, 86 χμλ από την Καβάλα και 182 χμλ από την Θεσσαλονίκη. Στο Γρανίτη θα πας για το καλό τοπικό φαγητό με μέλι και καρύδια, για τη θέα του χιονιού ή/και το πράσινο, για τους κυβόλιθους και τα καλντερίμια καθώς και για την εκκλησία των Ταξιαρχών του 1873 με τα ξυλόγλυπτα του 19ου αιώνα. Με αφορμή και τον νέο αγώνα βουνού, το σύνθημα είναι go forest, δηλαδή, πιάσε δάσος, πιάσε πράσινο.

Οι εγγραφές θα ανοίξουν τα βράδυ (20.00) της Δευτέρας 5 Ιουνίου μέσω της ιστοσελίδας της διοργάνωσης, στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.granitistrail.gr και θα διαρκέσουν μέχρι την Τετάρτη 3 Αυγούστου 2017. Κάθε κατάθεση πρέπει να συνοδεύεται από το ονοματεπώνυμο του αθλητή ή των αθλητών που αφορά.

Διευκρινήσεις και απαντήσεις σε απορίες δίνονται μετά από επικοινωνία στη διεύθυνση αλληλογραφίας [email protected].

Tags: ΔΡΑΜΑ