Το ...χωριό του Αη Βασίλη στην Ελλάδα

Διαβάστηκε από 11922 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 20/12/2017

Το απόλυτο χριστουγεννιάτικο μέρος της Ελλάδας κοντράρει στο ίσα το χωριό του Αη Βασίλη.

 
Ονειρούπολη Δράμας: Το ελληνικό χωριό του Αη Βασίλη
Το ελληνικό χωριό του Αη Βασίλη σε περιμένει στη Δράμα από 4 Δεκεμβρίου. Η πασίγνωστη πια Ονειρούπολη παίρνει σάρκα και οστά στον δημοτικό κήπο και την κεντρική πλατεία της Δράμας που μεταμορφώνονται στον ορισμό των Χριστουγέννων με μοναδική ομορφιά.

Εγκαίνια με Ευγένιο Τριβιζά
Τα εγκαίνια της φετινής Ονειρούπολης Δράμας έγιναν στις 4 Δεκεμβρίου και την πρώτη σελίδα για το χριστουγεννιάτικο παραμύθι έγραψε ο πασίγνωστος Έλληνας συγγραφέας Ευγένιος Τριβιζάς.

Γράμματα στον Αγιο Βασίλη στο σπιτάκι των ξωτικών
Μεγάλοι χριστουγεννιάτικοι ταχυδρομικοί σάκοι γεμίζουν από τις επιθυμίες των επισκεπτών για να παραδοθούν στον τελικό παραλήπτη τους και μια μοναδική εξερεύνηση στην μαγική διαδρομή της Ονειρούπολης για τη συγκέντρωση των δώρων του από το σπιτάκι των ξωτικών, προκαλούν κάθε μικρό μας φίλο να την ανακαλύψει.

Στο Φαλακρό για χειμερινά σπορ
Μην μένετε στις εικόνες και στις διηγήσεις των φίλων σας αλλά ζήστε την αδρεναλίνη του βουνού στο Φαλακρό Δράμας!
Το χιονοδρομικό κέντρο του Φαλακρού απέχει 50 χιλιόμετρα από τη Δράμα. Ο δρόμος στα τελευταία 15 χιλιόμετρα ορειβατεί σε ύψος 1.000-1.500 μέτρων μέχρι το οροπέδιο του Αγ. Πνεύματος, όπου και βρίσκεται το σαλέ. Υπάρχουν 3 πίστες κατάβασης, μία πίστα αντοχής, ένας συρόμενος αναβατήρας για μεγάλους και ένας για παιδιά. 
 

Tags: ΔΡΑΜΑ