Το χωριό του Αη Βασίλη στην Ελλάδα

Διαβάστηκε από 14572 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 4/12/2018

Το απόλυτο χριστουγεννιάτικο μέρος της Ελλάδας κοντράρει στο ίσα το χωριό του Αη Βασίλη.

 
Ονειρούπολη Δράμας: Το ελληνικό χωριό του Αη Βασίλη
Το ελληνικό χωριό του Αη Βασίλη σε περιμένει στη Δράμα από 4 Δεκεμβρίου 2018 μέχρι 2 Ιανουαρίου 2019. Η πασίγνωστη πια Ονειρούπολη παίρνει σάρκα και οστά στον δημοτικό κήπο και την κεντρική πλατεία της Δράμας που μεταμορφώνονται στον ορισμό των Χριστουγέννων με μοναδική ομορφιά.

Γράμματα στον Αγιο Βασίλη στο σπιτάκι των ξωτικών
Μεγάλοι χριστουγεννιάτικοι ταχυδρομικοί σάκοι γεμίζουν από τις επιθυμίες των επισκεπτών για να παραδοθούν στον τελικό παραλήπτη τους και μια μοναδική εξερεύνηση στην μαγική διαδρομή της Ονειρούπολης για τη συγκέντρωση των δώρων του από το σπιτάκι των ξωτικών, προκαλούν κάθε μικρό μας φίλο να την ανακαλύψει.

Στο Φαλακρό για χειμερινά σπορ
Μην μένετε στις εικόνες και στις διηγήσεις των φίλων σας αλλά ζήστε την αδρεναλίνη του βουνού στο Φαλακρό Δράμας!
Το χιονοδρομικό κέντρο του Φαλακρού απέχει 50 χιλιόμετρα από τη Δράμα. Ο δρόμος στα τελευταία 15 χιλιόμετρα ορειβατεί σε ύψος 1.000-1.500 μέτρων μέχρι το οροπέδιο του Αγ. Πνεύματος, όπου και βρίσκεται το σαλέ. Υπάρχουν 3 πίστες κατάβασης, μία πίστα αντοχής, ένας συρόμενος αναβατήρας για μεγάλους και ένας για παιδιά. 
 

Tags: ΔΡΑΜΑ
 

που να μεινετε - ΔΡΑΜΑ

 • Βρες την ουσία της φιλοξενίας!

  Το Hotel Villa Tasko είναι ένα ήσυχο και άνετο μέρος με ιδιωτικό parking για να μείνετε στη Δράμα. Αντιπροσωπεύει την ουσία της ελληνικής φιλοξενίας και είναι συνώνυμο της ιστορίας της πόλης, αλλά και της υψηλής ποιότητας των υπηρεσιών, της άνεσης, της πολυτέλειας και της λειτουργικότητας των εγκαταστάσεών του.
   2521024000 Περισσότερα
 • Χαλάρωση που «πιάνει παράδεισο»!

  Αν βρεθείς για κάποιο λόγο στη Δράμα και αναζητάς ένα τελείως ξεχωριστό κατάλυμα ή αν θελήσεις να συμπληρώσεις τη χιονοδρομική σου αναψυχή στις πίστες του Φαλακρού με την εμπειρία μιας απολαυστικής φιλοξενίας, τότε θα πρέπει οπωσδήποτε να έρθεις στον Βώλακα και να μείνεις στο Μαρήλια  .
   2523023350, 6945155425 Περισσότερα
 • Διαμονή μέσα στην ιστορία της Δράμας

  Στο Hydrama Grand Hotel Δύση και Ανατολή συναντιούνται δημιουργώντας ένα ακαταμάχητο κράμα τεχνολογικής αρτιότητας, πολυτέλειας και πολιτισμού. Μπροστά στον υδροβιότοπο της Αγ. Βαρβάρας στη Δράμα, η αναπαλαιωμένη καπναποθήκη Spierer στεγάζει πλέον ένα μοναδικό ξενοδοχείο βιομηχανικής αισθητικής.
   2521033322 Περισσότερα