Τρέξε στο αρχιτεκτονικό θαύμα της Ύδρας!

2398 Επισκέψεις στο άρθρο

Η Ύδρα είναι σε όλους γνωστή ως ένα αρχιτεκτονικό θαύμα με τεράστια ιστορία αλλά ταυτόχρονα και με έναν ξεχωριστό κοσμοπολίτικο χαρακτήρα.

 

Η ιδιαιτερότητα του φυσικού περιβάλλοντος, η άγρια ομορφιά των βουνών αλλά και τα παρθένα απόκρημνα μονοπάτια της με την καταπληκτική θέα στην θάλασσα, είναι τα προσόντα τα οποία της προσδίδουν έναν ακόμα λόγο για να την εξερευνήσετε.  Για όλους όσοι, που αγαπούν την φύση και θέλουν να δοκιμάσουν τα πραγματικά όρια της αντοχής τους, διοργανώνεται και πάλι ένα αγωνιστικό διήμερο το οποίο ήδη από την πρώτη του χρονιά «τάραξε τα νερά»  των ορεινών αγώνων και έδωσε στον καθένα την ευκαιρία να ζήσει από κοντά μια μοναδική εμπειρία!

Το «HYDRA TRAIL EVENT – ΑΓΩΝΕΣ ΟΡΕΙΝΟΥ ΤΡΕΞΙΜΑΤΟΣ» είναι πλέον γεγονός και υπόσχεται να προσφέρει ένταση και πολύ δράση. Από τις συνολικά πέντε διαδρομές, ξεχωρίζει ο αγώνας με την ονομασία "Eros  mountain trail", μια διαδρομή των 25,6 χλμ με θετική υψομετρική 1.100μ, ενώ η πρωτοτυπία του διημέρου είναι ο αγώνας Downhill που είναι ο μοναδικός αγώνας κατάβασης στην Ελλάδα.

Εξερευνήστε την άγρια ομορφιά του νησιού, περιηγηθείτε στα ιδιαίτερα ορεινά μονοπάτια της και ζήστε μοναδικές αγωνιστικές στιγμές!

Tags: ΥΔΡΑ