Το πιο ...ανοιξιάτικο χωριό

70707 Επισκέψεις στο άρθρο

Χτισμένοι σε υψόμετρο 800 μέτρων οι Κήποι αποτελούν έναν από τους παλαιότερους οικισμούς της περιοχής με τα χρώματα να αλλάζουν ανάλογα με την εποχή. Την άνοιξη όλοι οι Κήποι είναι ανθισμένοι και καταπράσινοι χαρίζοντας την απόλυτη γαλήνη τις βόλτες σας. Παράλληλα αποτελούν ιδανικό ορμητήριο για πρόσβαση σε δραστηριότητες και αξιοθέατα ικανοποιώντας κάθε επισκέπτη. Η άνοιξη είναι η εποχή τους καθώς το κατάφυτο χωριό που πήρε το όνομά του από τους πανέμορφους κήπους του είναι καταπράσινο και ολανθισμένο. 

Μαχαλάς: Για όσους αναζητούν οικογενειακό κλίμα
Αν επιλέξετε για τη διαμονή σας τους Κήπους, το ξενοδοχείο "Μαχαλάς" θα σας εντυπωσιάσει καθώς είναι ένα συγκρότημα, όπου η πέτρα και το ξύλο έχουν κυρίαρχη θέση, σεβόμενο απόλυτα την αρχιτεκτονική και την παράδοση της περιοχής. Το ιδιαίτερα, προσεγμένο περιβάλλον, συνδυάζει με μοναδική μαεστρία όλα τα πλεονεκτήματα ενός πολυτελούς ξενοδοχείου με τα προνόμια εκείνα που μόνο μια οικογενειακή επιχείρηση μπορεί να εγγυηθεί.

Κάθε διαμέρισμα έχει το δικό του χαρακτήρα και τη δικιά του ξεχωριστή διακόσμηση. Τα χειροποίητα γιαννιώτικα φωτιστικά, τα πολύχρωμα ζαγορίσια ταβάνια, τα βαριά περσικά χαλιά, τα παραδοσιακά ξύλινα και σιδερένια έπιπλα δουλεμένα στο χέρι, καθώς και πολλές αντίκες, δεμένα όλα προσεκτικά μεταξύ τους, εναρμονίζουν το παλιό με το καινούριο. Η προσωπική φροντίδα γίνεται βασικός μας σκοπός και συνδιάζοντάς την με την ατμοσφαιρικότητα των χώρων, διαχέεται ζεστασιά και θαλπωρή, και δημιουργείται ένα πολύ όμορφο περιβάλλον για ξεχωριστές διακοπές.

Ένα βήμα πιο μπροστά από τις απαιτήσεις σας, δημιουργήσαμε το κομψό αυτό συγκρότημα με γούστο και μεράκι για μια ποιοτική πελατεία που αγαπά την παράδοση, το άψογο σέρβις και τη φιλική εξυπηρέτηση.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ