Για άνετη διαμονή

2139 Επισκέψεις στο άρθρο

Η καρδιά των Ιωαννίνων χτυπάει γύρω από το Hotel Olympic που δίνει τη δυνατότητα για υπέροχη εμπειρία διαμονής, διασκέδασης και αγορών.

 
Η ζεστή ατμόσφαιρα και το φιλικό περιβάλλον, δημιουργούν τις προδιαγραφές για μια ευχάριστη διαμονή, ενώ η μέρα στο ξεκινά με ένα πλούσιο πρωινό που αποτελείται από διάφορα τοπικά εδέσματα.

Τα 44 δωμάτια και οι 10 σουίτες του Olympic Hotel σας περιμένουν για να σας απολαύσετε μοναδικές διακοπές.

Το οικογενειακό ξενοδοχείο δίνει μεγάλη βαρύτητα και προσοχή στην ποιότητα των προσφερόμενων υπηρεσιών. Βασικότερος στόχος η όσο πιο ευχάριστη και ξεκούραστη διαμονή των πελατών.

Στα πλαίσια του στόχου αυτού παρέχονται υπηρεσίες όπως καθαριστήριο, ενοικίαση αυτοκινήτου, ταξί, κομμωτήριο, ανθοπωλείο, courier, ταχυδρομείο, γιατρός, φύλαξη παιδιών, business center.

Επιπρόσθετα οι χώροι του ξενοδοχείου είναι σχεδιασμένοι ώστε να διευκολύνουν την πρόσβαση ατόμων με ειδικές ανάγκες σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους και τα δωμάτια.

Για διευκόλυνση ατόμων που μετακινούνται με αναπηρικά αμαξίδια υπάρχουν κατάλληλα διαμορφωμένα δωμάτια και μπάνια. Στο ξενοδοχείο Olympic παρέχεται επίσης πρόσβαση σε ασύρματο hotspot ίντερνετ σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους.