Διαμονή μέσα στην ιστορία!

3392 Επισκέψεις στο άρθρο

Το υπερσύγχρονο ξενοδοχείο πέντε αστέρων Hydrama Grand Hotel, στην αναπαλαιωμένη καπναποθήκη Spierer τη διασημότερη του προηγούμενου αιώνα, μπροστά στον μαγικό υδροβιότοπο της Αγίας Βαρβάρας στη Δράμα, ένα από τα 60 καλύτερα πάρκα στην Ευρώπη.  Λίμνες, καταρράκτες, πλάτανοι, ιδανικό καταφύγιο για πουλιά και πάπιες, σε μια έκταση 60 στρεμμάτων με μονοπάτια και μικρά γεφύρια. 

Η καπναποθήκη Spierer χτίσθηκε το 1924 από τον Αυστριακό αρχιτέκτονα Konrand von Vilas για τον Ελβετόκαπνοβιομήχανο Herman Spierer. Λόγω της επιβλητικότητά της, ονομάστηκε Ουρανοξύστης Spierer. Ένα ιστορικό διατηρητέο μνημείο βιομηχανικής αρχιτεκτονικής, 7.500τ.μ. με επιβλητικά σαλόνια επεξεργασίας και χώρους ωρίμανσης του καπνού. 

Το Hydrama Grand Hotel διακρίνεται για το απόλυτα ενημερωμένο Warehouse Wine Cellar από Ελληνικούς και διεθνείς αμπελώνες και οινογευσία από το μοναδικό στην Ελλάδα αυτόματο Wine Dispenser. 

Κατά την ανακατασκευή, υπήρξε απόλυτος σεβασμός στο ξύλινο εσωτερικό και εξωτερικό χαρακτήρα της. Η πέτρα και το ξύλο του 20ου αιώνα  δένουν αρμονικά με τη σύγχρονη αισθητική

Το Crystal Cave Spa, ένα υπερσύγχρονο κέντρο ευεξίας και ομορφιάς, με αλατοσπήλαιο από αλάτι Ιμαλαϊων.

Εκδρομές και ξεναγήσεις για Οινοτουρισμό, Οικοτουρισμό, Ιστορικό, Θρησκευτικό, Περιηγητικό, Πεζοπορικό και Τουριστικό υπαίθριων δραστηριοτήτων.
 

Tags: ΔΡΑΜΑ