Εντυπωσιάζουν σε ποιότητα οι HostedBuyers της GTE 2017

1640 Επισκέψεις στο άρθρο

Με πυρετώδεις ρυθμούς κινείται η GREEKTOURISMEXPO 2017, η οποία θα πραγματοποιηθεί φέτος 8-10 Δεκεμβρίου στο MetropolitanExpo του Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών.

Ειδικά όσον αφορά στους HostedBuyers,που θα είναι περίπου 150 από 40 χώρες , ανάμεσά τους και νέες αγορές για την Ελλάδα, η διαδικασία βρίσκεται στην κορύφωσή της.
Αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι στιγμής έχουν επιβεβαιώσει διεθνή «τρανταχτά» ονόματα από: Αυστραλία, Βέλγιο, Βουλγαρία, Καναδά, Τσεχία, Κίνα, Γαλλία, Γερμανία, Χονγκ Κονγκ, Ουγγαρία, Ινδία, Ιράν, Ιρλανδία, Ιταλία, Ισραήλ, Κουβέιτ, Λίβανο, Λιθουανία, Μάλτα, Ολλανδία, Νορβηγία, Φιλιππίνες, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Σερβία, Νότιο Κορέα, Κατάρ, Ρωσία, Σαουδική Αραβία, Ισπανία, Σουηδία, Ελβετία, Τουρκία, Ουκρανία, Αγγλία, Η.Π.Α. και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.
Μάλιστα, οι HostedBuyers δήλωσαν ότι επιθυμούν ακόμα μεγαλύτερη αύξηση των πωλήσεών τους στην Ελλάδα, για όλα τα είδη τουρισμού που προσφέρει η χώρα μας, ενώ πολλοί θα συμμετάσχουν στην Έκθεση για να αναζητήσουν νέες συνεργασίες.
Ένα μικρό δείγμα HostedBuyersπου θα συμμετάσχουν και θα πραγματοποιήσουν Β2Β meetings με τους Εκθέτες.
Γερμανία - ΤourOperator: Με εμπειρία 22 ετών, έφερε 35.000 τουρίστες το 2016 σ την Ελλάδα 35.000 και επιθυμεί να φέρει περισσότερους.
Τουρκία - MICE&BusinessTravel: Οργανωτής μεγάλων συνεδρίων, incentives και events με πελατολόγιο διεθνείς εταιρίες όπως:Wella, Peugeot, Nestle, Mudo, SekerBank, κ.λ.π.      
Ρωσία - TravelAgency: Από το Ekaterinburg της Ρωσίας συμμετέχει κορυφαίο ταξιδιωτικό γραφείο, που φέρνει σημαντικό αριθμό τουριστών στη χώρα μας και επιθυμεί επέκταση της δραστηριότητάς του στην Ελλάδα.
ΗΠΑ - TravelAgency& MICE: Εταιρία MICE με εξειδίκευση στο Luxurytravel επιθυμεί την έναρξη σοβαρών συνεργασιών στη χώρα μας.
Λίβανος - TourOperator&TravelAgency, O.T.A., M.I.C.E.: Ένα από κορυφαία γραφεία του Λιβάνου. Συνεργάζεται με 60.000 ξενοδοχεία σε όλο τον κόσμο. Κορυφαίο σε πωλήσεις στον εξερχόμενο τουρισμό, και διαθέτει, μεταξύ άλλων, το μεγαλύτερο και πιο αξιόπιστο σύστημα online κρατήσεων του αραβικού κόσμου.
Κουβέϊτ - OnlineWholsaler: Με 11.000 προορισμούς σε: Ευρώπη, Ασίας, Μέση Ανατολή, ΗΠΑ και Καναδά, επιθυμεί μεγάλο άνοιγμα συνεργασιών με την Ελλάδα.
HongKong – MICE: Τεράστιος χρηματοοικονομικός οργανισμός με χαρτοφυλάκια ομολόγων και κεφαλαίων, με επενδύσεις σε έργα υποδομής, ενέργειας και ακίνητης περιουσίας που απασχολεί συνολικά περίπου 7.000 υπαλλήλους σε όλο τον κόσμο θα αναζητήσει στην Έκθεση συνεργάτες.
Αγγλία - TravelAgency: Βραβευμένος διεθνώς, έχει εξειδίκευση στους κλάδους Leisure και Weddingtravel και στοχεύει σε αύξηση των εργασιών του στην Ελλάδα.
Βέλγιο - TravelAgency: Συνεργάζεται με παγκοσμίου φήμης Tour Operators από όλο τον κόσμο και επιθυμεί σοβαρές συνεργασίες στη χώρα μας.
Ιράν - Κορυφαίος TourOperator, O.T.A. και BedBank: Συνεργάζεται με περισσότερα από 347.000 ξενοδοχεία και Resorts, σε όλο τον κόσμο. Διακινεί χιλιάδες τουρίστες κάθε χρόνο και στοχεύει το 2018 να επεκταθεί και στην Ελλάδα.
Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα - κορυφαίος Tour Operator, M.I.C.E.: Με 10.000 τουρίστες στην Ελλάδα το 2016 και αυξανόμενη ζήτηση από τους πελάτες του για την Ελλάδα, στοχεύει σε νέες συνεργασίες.
Κίνα – MICE: Κορυφαία εταιρεία με εξειδίκευση στο businesstravel, meetings και incentivetours γιαcorporateclients φαρμακευτικών, αυτοκινητοβιομηχανιών, τραπεζών και εταιρειών τηλεπικοινωνιών που απασχολεί προσωπικό 300 τόμων, θα αναζητήσει συνεργάτες από τον κλάδο του MICEκαι του DMC.
 

Tags: ΑΤΤΙΚΗ