Στο ταξίδι του χρόνου

1850 Επισκέψεις στο άρθρο

Στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, το Tourist Hotel δίκαια χαρακτηρίζεται ως ένα από τα πιο βολικά ξενοδοχεία της Θεσσαλονίκης, ενώ στεγάζεται σε ένα ιστορικό και διατηρητέο κτίριο.

 
To ξενοδοχείο Tourist” βρίσκεται στο πιο κεντρικό σημείο της Θεσσαλονίκης, χτισμένο το 1923,σε ένα από τα πλέον ιστορικά και διατηρητέα κτίρια της πόλης. Το ξενοδοχείο στεγάζεται επί της κεντρικής οδού Μητροπόλεως, μία από τις πιο σημαντικές εμπορικές, επιχειρηματικές και πολιτιστικές αρτηρίες της πόλης,  μόλις 20 μέτρα από την παραλία της Θεσσαλονίκης και την περίφημη πλατεία Αριστοτέλους. Όλα αυτά το κατατάσσουν σε ένα από τα πιο βολικά ξενοδοχεία της πόλης.

Στο “Tourist” υπάρχουν 35 ανακαινισμένα και πλήρως εξοπλισμένα δωμάτια ,έτοιμα να σας φιλοξενήσουν όλο το χρόνο . Ευρύχωρα δωμάτια με τη φιλοσοφία της παραδοσιακής Ελληνικής φιλοξενίας. δημιουργούν ένα περιβάλλον ιδανικό για διακοπές αλλά και επαγγελματικές δραστηριότητες, ενώ η φιλική εξυπηρέτηση και οι σύγχρονες υπηρεσίες το τοποθετούν ψηλά στη λίστα των επισκεπτών.