Φιλικό περιβάλλον στο κέντρο της Πάτρας

3833 Επισκέψεις στο άρθρο

Το Mediterranée Patras είναι ένα ευχάριστο και φιλικό ξενοδοχείο στο κέντρο της Πάτρας. Η τοποθεσία του είναι ιδανική για εύκολη πρόσβαση στα μέσα μεταφοράς και όλα τα αξιοθέατα μέσα και γύρω από την πόλη.

Το Mediterranée Patras είναι ένα ευχάριστο και φιλικό ξενοδοχείο στο κέντρο της Πάτρας.
Η τοποθεσία του είναι ιδανική για εύκολη πρόσβαση στα μέσα μεταφοράς και όλα τα αξιοθέατα μέσα και γύρω από την πόλη.

Το προσωπικό του Mediterranée Patras είναι στη διάθεσή σας όλο το 24ωρο.

Ο διάσημος αρχιτέκτονας Ιάσων Ρίζος επιστρατεύθηκε για να δώσει σάρκα και οστά στη φιλόδοξη ιδέα, και το αποτέλεσμα ήταν ένα εντυπωσιακό κτίριο στην συμβολή των οδών Ρήγα Φεραίου και Αγίου Νικολάου με την αρχιτεκτονικά πρωτότυπη μαύρη πρόσοψη.

Το Mediterranée Patras αποτέλεσε καινοτομία στον τότε ξενοδοχειακό χώρο, αγαπήθηκε από την πατρινή κοινωνία και εντάχθηκε σύντομα στην καθημερινότητά της.
Το παραδοσιακό ελληνικό φρικασέ και η μοναδική σε γεύση κρεμ καραμελέ του γάλλου σεφ ―ριζοσπαστική επιλογή για την εποχή εκείνη― συνδυάστηκαν με επιτυχία, και το Mediterranée Patras έγινε σημείο αναφοράς.

Το Mediterranée Patras ήταν το «παιδί» της Πανελλαδικής ― της συνεργασίας δύο φίλων στην κοσμοπολίτικη Πάτρα της δεκαετίας του 1960. Ο Ιωάννης Σαλονίκης και ο Μιλτιάδης Παπαγεωργόπουλος θέλησαν να συμμετέχουν ενεργά στη ζωή του μεγαλύτερου οικονομικού και πολιτιστικού κέντρου της Πελοποννήσου της εποχής εκείνης. Αποφάσισαν να το κάνουν εξασκώντας την πατροπαράδοτη ελληνική τέχνη της φιλοξενίας με ένα νέο ξενοδοχείο.

HOTEL MEDITERRANEE
Καλέστε:  2610279602
Δείτε:    
www.mediterranee.gr/index.php/el/