Για όσους θέλουν κορυφαίους ψαρομεζέδες!

6118 Επισκέψεις στο άρθρο

Για παραδοσιακούς ψαρομεζέδες και φρέσκο ψάρι κάντε τη σωστή επιλογή!

Για παραδοσιακούς ψαρομεζέδες και φρέσκο ψάρι ακολουθήστε τις ταμπέλες προς Σίνδο. Ένα από τα ταχύτερα αναπτυσσόμενα προάστια τις Θεσσαλονίκης βρίσκεται μόλις 15λεπτά από το κέντρο και ενδείκνυται για «ψαροκαταστάσεις».

Το πνεύμα ευγένειας και φιλοξενίας και επαγγελματισμού του προσωπικού της Ψαροταβέρνας «Γιώργος» σε συνδυασμό πάντα με την τέλεια οργάνωση και την ποιοτική επιλογή των προϊόντων και των υπηρεσιών , θα σας κάνουν να νιώσετε ότι η επιλογή σας είναι η καλύτερη λύση για κάθε ανάγκη σας.

Ο Γιώργος Καραδήμας, o ιδιοκτήτης του εστιατορίου, μετράει τώρα περισσότερες από δύο δεκαετίες στο χώρο της εστίασης, αποκτώντας την κατάλληλη εμπειρία για να δημιουργήσει με πολύ αγάπη και όρεξη έναν ζεστό, φιλόξενο και ιδανικό χώρο για εσάς ο οποίος γευστικά ανταποκρίνεται στην λέξη «ψαροταβέρνα». Με απόλυτη αφοσίωση και ακούγοντας πάντα τις επιθυμίες των πελατών του, έχει καταφέρει να διαμορφώσει γευστικά το μενού του μαγαζιού με τρόπο τέτοιο, ώστε να μπορεί να καλύψει και τον πιο απαιτητικό του «ψαριού» και όχι μόνο.