Αναζητάς το κορυφαίο

3063 Επισκέψεις στο άρθρο

Μια επιλογή για όσους ζητούν κορυφαία ποιότητα προϊόντων.

Coffeeland στη Θεσσαλονίκη με ποικιλία προϊόντων που ξεχωρίζουν για την “premium” ποιότητά τους καθιερώνεται και ξεχωρίζει αμέσως για την σύγχρονη αντίληψη και ευελιξία της, την ευρεία γκάμα των προϊόντων της, την αυστηρή προσήλωση στην ποιότητα, τις καλές τιμές και τέλος στην άμεση εξυπηρέτηση των πελατών της.

H εταιρεία Coffeeland δηµιουργείται τον Απρίλιο του  1999 στη Θεσσαλονίκη, µε σκοπό την διάθεση και αντιπροσώπευση προϊόντων υψηλής ποιότητας στο χώρο των τροφίµων και ποτών.

Αναπτύσσοντας µε ταχείς ρυθµούς τις δραστηριότητές της, καθιερώνεται και ξεχωρίζει αµέσως για την σύγχρονη αντίληψη και ευελιξία της, την ευρεία γκάµα των προϊόντων της, την αυστηρή προσήλωση στην ποιότητα, τις καλές τιµές και την άµεση εξυπηρέτηση των πελατών της.

Σήµερα η Coffeeland µον. ε.π.ε. αποτελεί µια δυναµικά εξελισσόµενη εταιρεία, η οποία, διευρύνοντας διαρκώς της δραστηριότητές της και τα προϊόντα της, αγκαλιάζει ένα σηµαντικό µέρος της αγοράς HO.RE.CA.
Επίσης, η εταιρία έχει μπει δυναμικά και στο χώρο του retail με μεγάλες συνεργασίες σε όλη τη χώρα και κυρίως με τα καταστήματα λιανικής και cash n carry της Μασούτης Α.Ε.

Οι πωλήσεις τα τελευταία χρόνια παρουσιάζουν συνεχώς αύξηση, καθώς η εταιρεία εξυπηρετεί ένα σύνολο 1.200 ενεργών πελατών, στους νοµούς Θεσσαλονίκης και Χαλκιδικής. Ταυτόχρονα έχει επεκταθεί σηµαντικά και στην υπόλοιπη Ελλάδα µέσω του χονδρεμπορίου. Με  μεγάλη προσπάθεια, έχει στηθεί ένα ολοκληρωμένο δίκτυο συνεργατών σε κάθε νομό της χώρας και μπορεί κανείς να βρει τα προϊόντα της εταιρίας, σε κάθε γωνιά της Ελλάδος

Το 2012 ξεκινάει μια ακόμη επιτυχημένη συνεργασία με την εταιρία Procaffe S.p.A. της Ιταλίας και την ένταξη της Coffeeland, στην οικογένεια του δικτύου των αντιπροσώπων του espresso Bristot, για την Ελλάδα.

Τέλος, το Μάιο του 2013 ιδρύεται η εταιρεία Coffeeland Dubai µε βασικό σκοπό της δραστηριότητάς της, την προώθηση των ελληνικών προϊόντων στα Ηνωμένα Αραβικά Εµιράτα. Παράλληλα δραστηριοποιείται στην κατασκευή - franchise περιπτέρων και στάντ µε το brand name “Coffeeland Iced Room”, όπου διανέµονται κατά κύριο λόγο κρύα ροφήματα. Η αγορά των Εμιράτων έχει δώσει τεράστια ώθηση στις εξαγωγές της Coffeeland και κατορθώνει σιγά σιγά να βάλει τα ελληνικά προϊόντα, στην καρδιά των Ελλήνων καθώς και αλλοδαπών που ζουν και εργάζονται εκεί.

Η εταιρεία είναι πιστοποιημένη κατά ISO 22000 από τον φορέα πιστοποίησης TUV ΕΛΛΑΣ Α.Ε. καθώς επίσης διαθέτει βεβαίωση του Φορέα Επιμένων Ελληνικά.

Μπορείτε να παραγγείλετε και online στο νέο και μοντέρνο e-shop της Coffeeland που θα βρείτε εδώ!