Γραφικότητα & πολυτέλεια

3328 Επισκέψεις στο άρθρο

Το Corte O Suites., χτισμένο στην πιο ήσυχη και γραφική συνοικία της Χώρας των Κυθήρων, μετατράπηκε σε μικρό παραδοσιακό ξενώνα με την καθοδήγηση της Αρχαιολογικής Υπηρεσίας και τα 3 μεγάλα πολυτελή διαμερίσματά του ξεχωρίζουν για τη γραφικότητα και τις ανέσεις τους.

 
Χτισμένο στην πιο ήσυχη και γραφική συνοικία της Χώρας, στο Βούργο, το Corte O Suites. απέχει λίγα μόλις μέτρα από το Ενετικό κάστρο, δίπλα στην παλαιά εκκλησία των Αγίων Πάντων (1640).

Αποτελείται από τρία μεγάλα πολυτελή διαμερίσματα, πλήρως εξοπλισμένα, και ένα δίκλινο δωμάτιο, όλα μοντέρνας αισθητικής και design. Το καθένα, διαφορετικό από τα άλλα, έχει τη δική του ανεξάρτητη είσοδο και την ιδιωτική του αυλή με την υπέροχη θέα.

Οι χώροι, εσωτερικοί και εξωτερικοί, είναι επιπλωμένοι με όμορφα μοντέρνα έπιπλα που άλλα σχεδιάστηκαν και κατασκευάστηκαν από την εταιρεία UCCELLO ειδικά για το CORTE O. και άλλα επιλέχθηκαν από την Ιταλία.

Τα διαμερίσματα
Το Βόλτο
Υπόλευκο, με ζωηρές μπλε και φούξια λεπτομέρειες. Ως ενιαίο, φιλοξενεί έως 5 άτομα. Με πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, 2 πλήρη μπάνια, 2LCD τηλεοράσεις και δική του μεγάλη επιπλωμένη αυλή.
Το Δίκλινο
Το ΒΟΛΤΟ, δίνει τη δυνατότητα με την ειδική του κατασκευή, να χωριστεί σε δύο αυτόνομα δωμάτια. Έτσι, προκύπτει ένα δίκλινο, πλήρες δωμάτιο, με δικό του μπάνιο, ανεξάρτητη είσοδο και επιπλωμένη αυλή.
Το Κίτρινο
...κίτρινο. Με χαρούμενες χρωματιστές λεπτομέρειες, με πλήρη μοντέρνα κουζίνα, δική του επιπλωμένη αυλή. Φιλοξενεί έως 4 άτομα.
Το Λευκό
Είναι στον πρώτο όροφο με υπέροχη θέα. Κατάλευκο, minimal, με μικρές κόκκινες λεπτομέρειες. Φιλοξενεί έως 4 άτομα.