Καταφύγια διακοπών!

3290 Επισκέψεις στο άρθρο

Όταν βρίσκεις το ιδανικό καταφύγιο για εκδρομή ή διακοπές τότε απλά το επισκέπτεσαι και απολαμβάνεις όσα σου προσφέρει.

Ζήστε σε ένα βιολογικό αγρόκτημα σαν να είναι δικό σας. Μέσα στην φύση και δίπλα σε ζώα και φυτά που με φροντίδα και μεράκι διατηρούνται στο  “Socrates Organic Village”, σε ένα μοναδικό bungalows 45τμ.

Τα δύο συγκροτήματα τουριστικών κατοικιών, είναι ιδανικά καταφύγια στην εξοχή για ξέγνοιαστες  διακοπές για όλη την οικογένεια. Σας προσφέρουν την ευκαιρία για απόδραση από το χάος των πόλεων σε ένα ήρεμο φυσικό περιβάλλον, σε συνδυασμό με την δυνατότητα για πάρα πολλές δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους, όλες τις εποχές του χρόνου. 

Το 1ο συγκρότημα βρίσκεται σε ένα βιολογικό αγρόκτημα με Ελιές, στην περιοχή Αγριλιά Μεσολογγίου, σκαρφαλωμένο στην πλαγιά ενός λόφου, περιτριγυρισμένο από τις κατάφυτες βουνοπλαγιές του Αράκυνθου, με μία υπέροχη πανοραμική θέα στους γύρω λόφους &  στην μοναδική Λιμνοθάλασσα του Μεσολογγίου ,  διαθέτει  παραδοσιακή ταβέρνα, υπαίθριο Bar, πισίνα, χώρο & εξοπλισμό αθλοπαιδιών.

Το 2ο συγκρότημα βρίσκεται σε βιολογικό αγρόκτημα 24 στρ με κηπευτικά & αρωματικά φυτά, 150 μέτρα από την παραλία, μεταξύ του επιβλητικού βουνού Βαράσοβα και των εκβολών του Εύηνου ποταμού, στα όρια του Εθνικού Φυσικού Πάρκου του Μεσολογγίου