Kάθε καλοφαγάς μένει ευχαριστημένος

3324 Επισκέψεις στο άρθρο

Η μοντέρνα και συνάμα παραδοσιακή αισθητική της Τράτας θα σας μεταφέρει στα πανέμορφα Ελληνικά νησιά.

Το 2008 ο Χριστόφορος Χαλκιαδάκης ανοίγει την πρώτη ψαροταβέρνα στην καρδιά της Αθήνας.
Με όρεξη και αγάπη για την θάλασσα και το καλό φαγητό, επιλέγει την οδό Θεμιστοκλέους  για να στεγάσει το όραμα του. 
Η Τράτα, ένα αυθεντικό ταβερνάκι που θα φιλεύει τους επισκέπτες του με τα καλούδια της θάλασσας και φυσικά … Φρέσκο ψάρι!! 
Όλα αυτά σε ένα περιβάλλον οικείο και φιλόξενο με το άσπρο μπλε να κυριαρχεί και να σε μεταφέρει σε γνώριμο νησιωτικό σκηνικό.

Τα χρόνια πέρασαν ώσπου το 2010 , η Θεανώ και η Νίκη ανέλαβαν τα ηνία της Τράτας και έφεραν το δικό τους μεράκι στο εγχείρημα του πατέρα τους , εμπλουτίζοντας το παραδοσιακό μενού και με σύγχρονες γευστικές πινελιές.

Σύντομα η Τράτα έγινε σημείο αναφοράς στους κατοίκους της πόλης και όχι μόνο! ¶νθρωποι από κάθε γειτονιά της Αθήνας , άνθρωποι από το καλλιτεχνικό στερέωμα και το χώρο της πολιτικής, Έλληνες και μη, την έκαναν στέκι τόσο για τις νοστιμιές της όσο και για την φιλοξενία της.
Χαρακτηριστικά που άλλωστε είναι άρρηκτα συνδεδεμένα με την κουλτούρα και την καταγωγή της οικογένειας που δεν είναι άλλη από την Κρήτη ! Μια δοκιμή και μια ρακή, θα είναι αρκετά για να σας πείσουν!     

Η φιλοσοφία της Τράτας ...
Με την Τράτα να αποτελεί ψαροταβέρνα που προσφέρει φρέσκο Ελληνικό ψάρι, στοχεύουν κάθε καλοφαγάς να μείνει ευχαριστημένος .

Η μοντέρνα και συνάμα παραδοσιακή αισθητική της Τράτας θα σας μεταφέρει στα πανέμορφα Ελληνικά νησιά.
Σήμα κατατεθέν οι λευκές και γαλάζιες καρέκλες που στο πίσω μέρος τους αναγράφουν το όνομα ενός Ελληνικού νησιού. Η διάθεση να ευχαριστούν τους καλεσμένους , η υψηλή και ταυτόχρονα προσιτή ποιότητα αλλά και το μεράκι τους, είναι όλα εκείνα τα οποία κέρδισαν με τα χρόνια την προτίμηση των θαμώνων, και σας προσκαλούμε να τα ανακαλύψετε.

Η πρόταση της Τράτας ...
Καθημερινά οι επιλογές ανανεώνονται με φρέσκα ελληνικά ψάρια για τα οποία τους ρωτάτε και διαλέγετε επί τόπου. Παράδοσή τους η ψαρόσουπα βελουτέ και καμάρι τους οι μακαρονάδες με άρωμα θάλασσας. 

Tags: ΑΤΤΙΚΗ