Κήπος ίσον καλή αφορμή

2275 Επισκέψεις στο άρθρο

Στην Ξάνθη, σε ένα μοναδικό χώρο όπου όλες τις ώρες και τις μέρες του χρόνου ταξιδεύουν οι αισθήσεις σου ανάλογα με την εποχή, ο «Κήπος» σε περιμένει.

 
Βρίσκεις καλό φαγητό, καφέ και ποτό. Είναι πολλοί οι λόγοι που ο Κήπος  έχει μπει στις καρδιές σου και σου δίνει καλές αφορμές να τον επισκέπτεσαι χωρίς να έχεις συγκεκριμένη ώρα. Κάθε φορά κάνεις και κάτι διαφορετικό, ενώ το κλίμα αλλάζει με την καλή παρέα και τα αστεία της ημέρας. Πηγαίνεις στον Κήπο για να μάθεις τα νέα της πόλης, να δεις φίλους και βέβαια, πρωτίστως για να απολαύσεις σπιτικές γεύσεις σε προσιτές τιμές και εδέσματα ανατολής με μεράκι και γούστο. Είναι γνωστό ότι η Ξάνθη έχει πεντανόστιμα γλυκά, σκέψου τι τέλειος συνδυασμός είναι αυτά τα γλυκά να τα έχεις στο πιάτο μπροστά σου σε όμορφο και άνετο περιβάλλον. Στην είσοδο της παλιάς πόλης, κάτω από τη σκιά των δέντρων, αυτή η νόστιμη ανάσα δροσιάς για σένα σου φωτίζει το πρόσωπο και σου δίνει την απόλυτη ενέργεια.

Tags: ΞΑΝΘΗ
 

που να μεινετε - ΞΑΝΘΗ

  • Βάση για τις ατέλειωτες επιλογές της Ξάνθης

    Σε ένα μοναδικό σημείο, στην Παλιά πόλη της Ξάνθης, μόλις λίγα βήματα από όλα τα αξιοθέατα της πόλης και το κέντρο, το ξενοδοχείο Elisso αποτελεί εξαιρετική επιλογή τόσο για επαγγελματίες όσο και για επισκέπτες. Προσφέρει την χαλάρωση και την ξεκούραση που ζητάς στα δωμάτια και τις σουίτες με το μεγάλο κρεβάτι και τα άνετα στρώματα.
     2541084400, 2541084888 Περισσότερα