Με θέα την πανέμορφη λίμνη

2954 Επισκέψεις στο άρθρο

Το ανακαινισμένο Ξενοδοχείο Καστοριά χαρακτηρίζεται ως η πιο σύγχρονη ξενοδοχειακή μονάδα του Νομού.

Το ανακαινισμένο Ξενοδοχείο Καστοριά χαρακτηρίζεται ως η πιο σύγχρονη ξενοδοχειακή μονάδα του Νομού. Τα 37 άρτια εξοπλισμένα δωμάτια (Μπάνιο,  satellite-TV,  Mini-Bar,  A/C, Τηλέφωνο, Σεσουάρ, Χρηματοκιβώτια), το καλό πρωινό, το άνετο parking, το Cafe-Bar σε συνδυασμό με το φυσικό περιβάλλον και την πανέμορφη λίμνη που βρίσκεται ακριβώς μπροστά από το Ξενοδοχείο, παρέχουν ακόμη και στους πιο απαιτητικούς πελάτες άνετη και ευχάριστη διαδρομή.
Επίσης διαθέτει δωμάτιο για άτομα με ειδικές ανάγκες.

Τα δωμάτια του Ξενοδοχείου Καστοριά  έχουν κλασική επίπλωση, ενώ ορισμένα προσφέρουν θέα στη λίμνη. Όλα περιλαμβάνουν δορυφορική τηλεόραση επίπεδης οθόνης, μίνι ψυγείο και καθιστικό. Το ιδιωτικό μπάνιο είναι εξοπλισμένο με δωρεάν προϊόντα περιποίησης και στεγνωτήρα μαλλιών. Κατόπιν αιτήματος, παρέχονται μπουρνούζια και παντόφλες.
Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν τον καφέ ή το βραδινό τους ποτό στο κλασικά διακοσμημένο μπαρ. Στην πόλη της Καστοριάς υπάρχουν πολλά εστιατόρια και ταβέρνες που σερβίρουν παραδοσιακά πιάτα της Βόρειας Ελλάδας.
Οι Πρέσπες απέχουν 45 χιλιόμετρα, ενώ το χωριό Νεστόριο βρίσκεται σε απόσταση 25 χιλιομέτρων. Κοντά στο κατάλυμα υπάρχει δωρεάν χώρος στάθμευσης.

Η Καστοριά
Το βλέμμα ξεκουράζεται στα εντυπωσιακά αρχοντικά και στη λίμνη, αυτό τον μαγικό καθρέφτη όπου αντανακλάται αιώνες τώρα η πόλη της Καστοριάς. Στην καρδιά του χειμώνα, η καθημερινότητά της ανατρέπεται με τρόπο εντυπωσιακό χάρη στα ραγκουτσάρια που μένουν αξέχαστα σε όποιον αποφασίσει να τα ζήσει.