Μεσογειακή πολυτέλεια

2111 Επισκέψεις στο άρθρο

Όλα περιμένουν να φιλοξενήσουν εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα για μια αξέχαστη διαμονή στη Λακωνία.

 
Το Porto Vitilo στο γραφικό Οίτυλο δίνει τη δυνατότητα στον επισκέπτη να διαλέξει ανάλογα με τις ανάγκες του κάποιο από τα 43 υπέροχα δωμάτια, δίκλινα με θέα το βουνό, Luxury δίκλινα δωμάτια με θέα τη θάλασσα, Executive δίκλινα δωμάτια με θέα τη θάλασσα, Luxury τρίκλινα δωμάτια, Junior σουίτες, σουίτες Maisonette σε 2 επίπεδα, Luxury σουίτες με τζάκι και καθιστικό, Executive σουίτες με τζάκι και καθιστικό και μία μοναδική Grand Σουίτα.

Οι επιλογές δεν σταματούν εδώ! Στο Porto Vitilo Hotel στο Οίτυλο, η διαμονή στη Μάνη γίνεται παιχνίδι: βουνό ή θάλασσα; Η Πελοπόννησος είναι γνωστή για τα επιβλητικά τοπία της, που λίγα ξενοδοχεία αναδεικνύουν όπως το Porto Vitilo. Τα πέτρινα μπαλκόνια και οι βεράντες του ξενοδοχείου βλέπουν από τη μία προς τον κόλπο του Οιτύλου, ένα από τα πιο όμορφα σημεία στη Λακωνία, και από την άλλη πλευρά προς το εντυπωσιακό καταπράσινο φαράγγι του Οιτύλου, με το βουνό να δεσπόζει στο τοπίο και να κόβει την ανάσα του επισκέπτη.

Τα δωμάτια και οι σουίτες του Porto Vitilo είναι όλα διακοσμημένα με μία country-chic αισθητική, εξαιρετικό γούστο στο σχεδιασμό και με διαφορετικό ύφος το κάθε ένα ξεχωριστά, ενώ τα έπιπλα τύπου αντίκες δίνουν έναν αέρα ρομαντισμού και «σπιτικής» ζεστασιάς.