Ειδυλλιακό τοπίο, πάνω στη θάλασσα

    21103 Επισκέψεις στο άρθρο

    Σ` ένα ειδυλλιακό τοπίο, πάνω στη θάλασσα, με αξεπέραστη θέα στον κόλπο του Παγασητικού και στο Πήλιο, σας καλωσορίζει το Tokalis Boutique Hotel & Spa.
     

    Ένας χώρος που τα πάντα σχεδιάστηκαν για να καλύψουν κάθε σας ανάγκη για ταξίδια και αναψυχή, με πραγματικά άνετους και οικείους χώρους.

    ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
    Μόλις 15 λεπτά από την πόλη του Βόλου, η Νέα Αγχίαλος, αποτελεί το ιδανικό ορμητήριο, για επισκέψεις στο Βουνό τον Κενταύρων -το Πήλιο-, στις παραδεισένιες παραλίες του Παγασητικού, αλλά και στις γύρω περιοχές με το ιδιαίτερο αρχαιολογικό ενδιαφέρον.
    Βρίσκεται σε απόσταση 17km από το κέντρο του Βόλου, 10km από το αεροδρόμιο, 40` από το Πήλιο και μόλις 10km απο τον κεντρικό άξονα εθνικής οδού Αθηνών–Θεσσαλονίκης.
    Περιμετρικά του ξενοδοχείου υπάρχουν αρχαιολογικοί χώροι, εστιατόρια, ταβέρνες και άλλοι χώροι διασκέδασης.

    ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΕΠΟΧΩΝ…
    Ιδανικό για κάθε εποχή, το Tokalis Boutique Hotel & Spa. παραμένει ανοιχτό καθ όλη την διάρκεια του έτους, εμπλουτίζοντας τις παροχές και τις εκδηλώσεις του, για να καλύψει τις απαιτήσεις της κάθε εποχής!
    Εκτός από τους καλοκαιρινούς μήνες, είναι κοντά σας για κάθε εορταστική σας απόδραση.
    Επικοινωνήστε μαζί τους για να μάθετε κατά καιρούς τις προσφορές και τις δράσεις τους

    ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΑΝΕΣΗ
    Εκτός από τα 29 δίκλινα δωμάτια μοντέρνας αισθητικής, οι επισκέπτες του Tokalis Boutique Hotel & Spa. έχουν τη δυνατότητα να φιλοξενηθούν και σε 3 τρίκλινα δωμάτια με άνετους χώρους και όμορφο διάκοσμο, αλλά και στο δίχωρο διαμέρισμα 2 υπνοδωματίων.
    Ιδανικά για οικογένειες, τα τρίκλινα δωμάτια έχουν τη δυνατότητα να φιλοξενήσουν ένα ακόμη άτομο, με την προσθήκη ενός extra πτυσσόμενου κρεβατιού.

    ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΑΝΕΣΕΙΣ
    Η ευρύχωρη ντουλάπα του και το άνετο μπάνιο με τη μπανιέρα, θα εξυπηρετήσουν τις ανάγκες όσων φιλοξενηθούν σε κάποιο από τα τρίκλινα δωμάτια μας, για μικρό ή μεγαλύτερο διάστημα.
    Τα δωμάτιά είναι ιδανικά για όλους τους τύπους ταξιδιωτών, καθώς διαθέτουν εκτός των άλλων, επιφάνεια εργασίας, LCD τηλεόραση, ψυγείο, είναι εύκολα προσβάσιμα σε Α.Μ.Ε.Α και προσφέρουν όλα δωρεάν ασύρματη πρόσβαση στο διαδίκτυο.
    Όλα τα παραπάνω σε συνδυασμό με τον άνετο χώρο parking που προσφέρεται δωρεάν στους ενοίκους, φέρνουν το Tokalis Boutique Hotel & Spa., στις προτιμήσεις των επαγγελματιών και επαναλαμβανόμενων τουριστών της περιοχής.

    TOKALIS BOUTIQUE HOTEL & SPA
    Καλέστε: 2428077577-8
    Δείτε:    tokalis.com/