Νιώστε απολύτως οικεία

3804 Επισκέψεις στο άρθρο

Ένα μέρος που σας κάνει να νιώσετε οικεία από την πρώτη στιγμή.

Το ξενοδοχείο Πανόραμα είναι μια οικογενειακή επιχείρηση στον Αγιο Παντελεήμονα Φλωρίνης, της οικογένειας Τσίπα.

Χτισμένο το 2000 και ανακαινισμένο το 2009 το ξενοδοχείο ανήκει στην κατηγορία 3 αστέρων με 30 δωμάτια. Το οικογενειακό περιβάλλον θα σας κάνει να νιώσετε οικεία στον χώρο του ξενοδοχείου από την πρώτη στιγμή και η περίφημη μακεδονίτικη φιλοξενία θα κάνει τις διακοπές τόσο στο ξενοδοχείο όσο και στις εξορμήσεις σας στην γύρω περιοχή μια όμορφη εμπειρία. Όπως φαίνεται και από το όνομα η προνομιακή θέση που είναι χτισμένο το ξενοδοχείο δίνει μια πανοραμική άποψη όλης της περιοχής, από το Καϊμακτσαλάν ως το Βέρμιο, τον Αγιο Παντελεήμονα, την λίμνη Βεγορίτιδα και Πετρών.

Παρέχεται μεγάλο ιδιωτικό πάρκινγκ στην αυλή του ξενοδοχείου για μεγαλύτερη ασφάλεια καθώς και 8θέσιο λεωφορείο για την μεταφορά σας απο και προς τους σταθμούς (κτελ, οσε κ.λ.π). Στην πισίνα και το αναψυκτήριο θα χαλαρώσετε τους θερινούς μήνες απολαμβάνοντας το μπάνιο σας ενώ η παιδική χαρά αποτελεί όαση διασκέδασης για τους μικρούς μας φίλους.

Στο εσωτερικό του ξενοδοχείου η μεγάλη σάλα προσφέρεται για καφεδάκι με πανοράμική θέα ενώ στο τζάκι του σαλονιού θα νιώσετε τη ζεστασιά της φωτιάς τις κρύες νύχτες του χειμώνα.  Οι εγκαταστάσεις για άτομα με ειδικές ανάγκες (Α.Μ.Ε.Α.) και δυο μεγάλοι ανελκυστήρες κάνουν πιο έυκολη την πρόσβαση στα δωμάτια.

Ο Αγιος Παντελεήμων βρίσκεται στα σύνορα του Νομού Φλώρινας με τον Νομό Πέλλας, θέση στρατηγική για τις εξορμήσεις σας καθώς σε ακτίνα μιάς ώρας βρίσκονται οι περισσότεροι τουριστικοί προορισμοί της Δυτικής και Κεντρικής Μακεδονίας!