Νιώθεις μοναδικός

2636 Επισκέψεις στο άρθρο

Νιώσε ξεχωριστός και μοναδικός στη θαλπωρή ενός υπέροχου σημείου.

Το Ξενοδοχείο Κούρια δημιουργήθηκε στις βορειοδυτικές πλαγιές του Κισσάβου (όρος Όσσα) και ακριβώς δίπλα από τον παραδοσιακό οικισμό της ιστορικής κοινότητας των Αμπελακίων με θέα τον μυθικό Όλυμπο. Ένας προσεγμένος χώρος με σεβασμό στην ιδαίτερη αρχιτεκτονική και ιστορικότητα του τόπου, προσαρμοσμένος στα σύγχρονα πρότυπα και στις ανάγκες του πιο απαιτητικού επισκέπτη.

Σε υψόμετρο 400 μέτρων, κατά την επικλινή έκταση 15 στρεμμάτων λίγο πριν την είσοδο στον οικισμό, το συγκρότημα κτισμάτων του Ξενοδοχείου Κούρια προσφέρει στον φιλοξενούμενο την πολυπόθητη ηρεμία και άνεση για να απολαύσει μαγευτικά πρωινά και δειλινά. Η περιήγηση στα δωμάτια και στους χώρους του ξενοδοχείου αποτελεί μια ευχάριστη έκπληξη: η θέα δεν σας εγκαταλείπει ποτέ ακόμα και στους κοινόχρηστους διαδρόμους με τα μεγάλα υαλοστάσια που ενώνουν τα πέντε διαφορετικά κτίρια μεταξύ τους.

Πέτρα και ξύλο είναι τα υλικά που κυριαρχούν και δημιουργούν ένα περιβάλλον ζεστό και οικείο που σας αγκαλιάζει με την αρχοντιά και την θαλπωρή του. Αγαπημένο σημείο των επισκεπτών είναι το μπαρ/εστιατόριο που βρίσκεται στον επάνω όροφο του κεντρικού κτιρίου. Η ζεστή ατμόσφαιρα του σύγχρονου χώρου εστίασης προσφέρει πλούσια παρατήρηση στα αρχοντικά του οικισμού των Αμπελακίων και απεριόριστο χάζι στον μυθικό Όλυμπο και στους καταπράσινους κάμπους που διασχίζει ο ποταμός Πηνειός λίγο πριν την είσοδό του στην κοιλάδα των Τεμπών.
 

Tags: ΛΑΡΙΣΑ