Στο μοντέρνο λέμε ναι!

3661 Επισκέψεις στο άρθρο

H λιτή, μοντέρνα αισθητική βρίσκει τους γήινους τόνους και το αποτέλεσμα είναι ένα σικάτο καταφύγιο εντυπωσιακών αρχιτεκτονικών γραμμών που διέπουν το PHILIPPOS Xenia 4ων αστέρων. Αυτό το Design Hotel πολυτελείας στις Σέρρες το χρειάζεστε.

Η αρμονική συνύπαρξη της λιτής και μοντέρνας αισθητικής σε γήινους τόνους και των εντυπωσιακών αρχιτεκτονικών στοιχείων, χαρακτηρίζουν το PHILIPPOS Xenia  ως ένα Design Hotel, που εκπλήσσει με την απλότητα της πολυτέλειας του.

Bar – Restaurant La Vista
Ανεβαίνοντας κανείς στον τελευταίο όροφο του ξενοδοχείου μπορεί κανείς να απολαύσει την πιο μαγευτική θέα της πόλης των Σερρών.

Το Μπαρ-Εστιατόριο «La Vista» βρίσκεται στο roof garden του ξενοδοχείου PHILIPPOS Xenia, από όπου ο επισκέπτης μπορεί να απολαύσει τη μοναδική ομορφιά του καταπράσινου τοπίου της φύσης και την υπέροχη θέα στην πόλη των Σερρών, που απλώνονται μπροστά.

Κομψό και σύγχρονο, το μπαρ-εστιατόριο La Vista είναι ένα αγαπημένο στέκι στις Σέρρες. Υποδέχεται τη χειμερινή περίοδο με ανανεωμένο και καθόλα δελεαστικό κατάλογο μικρών γαστρονομικών έργων τέχνης!

Με επιλογές κρασιών κάθε κατηγορίας και δίνοντας έμφαση στις σερραϊκές ετικέτες και με τη συνοδεία προσεγμένης μουσικής, το Μπαρ – Εστιατόριο «La Vista» μετατρέπει την καθημερινότητα σε μαγεία!"