Θαυμάσιες διακοπές

Διαβάστηκε από 2525 αναγνώστες

Απολαύστε ολιγοήμερη απόδραση ή πολυήμερες διακοπές στο πανέμορφο Αγκίστρι.

 
Το Hotel Galini βρίσκεται στην παραλία της Σκάλας στο Αγκίστρι, μπροστά από την θάλασσα, από την οποία το χωρίζει ο παραλιακός δρόμος.

Είναι δίπλα στην πανέμορφη οργανωμένη πλαζ της Σκάλας και κοντά στο λιμάνι και στη μαρίνα με φανταστική θέα στη θάλασσα. 

Το ξενοδοχείο αποτελείται από 14 δίκλινα δωμάτια, 3 τρίκλινα και ένα μονόκλινο δωμάτιο. 

Στο ισόγειο του ξενοδοχείου υπάρχει το cafe - snack bar "Μελίρρυτον", στο οποίο μπορείτε να απολαύσετε το πρωϊνό σας, ένα πρόχειρο γεύμα ή τα χειροποίητα γλυκά μας, φτιαγμένα με πολύ μεράκι και τα καλύτερα υλικά. Απέναντι από το ξενοδοχείο υπάρχει διαθέσιμος χώρος για δωρεάν parking και διατίθεται δωρεάν ασύρματο internet στους χώρους του cafe - snack bar "Μελίρρυτον".

Πολύ κοντά  υπάρχουν γραφικές ταβέρνες, ψητοπωλεία, supermarket, minimarket και διάφορα καταστήματα για να αγοράσετε ό,τι χρειάζεστε.

 

που να μεινετε - ΑΓΚΙΣΤΡΙ

  • Θαυμάσιες διακοπές

    Το Hotel Galini βρίσκεται στην παραλία της Σκάλας στο Αγκίστρι, μπροστά από την θάλασσα, από την οποία το χωρίζει ο παραλιακός δρόμος. Είναι δίπλα στην πανέμορφη οργανωμένη πλαζ της Σκάλας και κοντά στο λιμάνι και στη μαρίνα με φανταστική θέα στη θάλασσα.
     2297091219 Περισσότερα