Υπέρτατη γαλήνη

2423 Επισκέψεις στο άρθρο

Στο χωριό Αλαγονία του Ταΰγετου, που η παράδοση παραμένει τρόπος ζωής για τους λιγοστούς κατοίκους του συναντάς το ξενώνα Αλαγονία Ορεινή Φιλοξενία.

 
Στην ορεινή Μεσσηνία, μόλις 30χλμ από την Καλαμάτα, στην καρδιά του δυτικού Ταΰγετου, βρίσκεται η όμορφη Αλαγονία. Σε αυτό το χωριό που η παράδοση παραμένει τρόπος ζωής   για τους λιγοστούς κάτοικους του συναντάς το ξενώνα Αλαγονία Ορεινή Φιλοξενία χτισμένο αμφιθεατρικά σε υψόμετρο 850μ αποτελούμενο από 6 ανεξάρτητα ξύλινα σπιτάκια και ένα εστιατόριο.

Τα σπιτάκια χαρίζουν από τα μπαλκόνια τους μοναδική θεά και υπέρτατη γαλήνη όλες τις εποχές του χρόνου, κατασκευασμένα εξΆ ολοκλήρου από ξύλο αποπνέοντας  ζεστασιά που δύσκολα αποχωρίζεσαι.

Σε ανεξάρτητο χώρο λειτουργεί καφέ-εστιατόριο όπου μπορεί ο καθένας να απολαύσει το πλούσιο παραδοσιακό πρωινό, τη θαυμάσια σπιτική κουζίνα και όμορφές βραδιές μέσα σε ένα φιλικότατο περιβάλλον.

 
  • Θανοπουλος Γιωργος

    Πράγματι υπέροχη εμπειρία οι ολιγοήμερες διακοπες μας τον Απρίλιο 2017.Πανεμορφο ορεινό τοπίο,απροβλημάτιστη διαμονή,καταπληκτικό σπιτικό φαγητό,εύκολη πρόσβαση απο Αθηνα.