Top 10 προτάσεις για να Πάμε στην Πύλο!

96343 Επισκέψεις στο άρθρο

Το καλύτερο ελληνικό ξενοδοχείο που μένουν όλοι οι stars του Hollywood και δίπλα του το σκηνικό οσκαρικής ταινίας, που έσπασε τα ταμεία του αμερικανικού box office. Οι Αμερικάνοι έχουν τους λόγους τους που την εκτιμούν.

Όπως όλα δείχνουν το 2020, λόγω των "συνθηκών" θα είναι μία χρονιά «στοίχημα» για την παγκόσμια οικονομία! Από την άλλη το 2021, σύμφωνα με εκτιμήσεις παραγόντων του διεθνούς τουριστικού κλάδου, η Ελλάδα θα αποτελέσει πολύ δυνατό πόλο έλξης

Ο Έλληνας τουρίστας μοιάζει μία από τις λύσεις να είναι μία «γνωστή μας από παλιά».. Ο Έλληνας που φέτος θα έχει ένα λόγο «απόδρασης» παραπάνω. Ο Έλληνας που ξέρει να περνάει καλά. Ο Έλληνας που πρώτος εκτιμά τις ομορφιές (και την ασφάλεια) των προορισμών της χώρας του !
 

Στο σημερινό μας αφιέρωμα ας δούμε 10 ΤΟΡ λόγους που και φέτος αξίζει να δεις αν πας στην Πύλο!

Από την πρώτη στιγμή οι ομορφιές της Πύλου αλλά και το δυναμικό τοπίο της Γιάλοβας σε καθηλώνουν κοντά τους. Μπορείς ωστόσο από εδώ να γνωρίσεις τη Μεσσηνιακή φύση απολαμβάνοντας μοναδικές εκδρομές σε βουνό και θάλασσα. Ανάμεσα σε άλλα, θα ανακαλύψεις κάστρα και φρούρια από τα βάθη του Μεσαίωνα. Θα γνωρίσεις, ακόμα, τόπους όπου η ιστορία γραφόταν από τα χρόνια του Πελοποννησιακού πολέμου, ζωντανούς υδροβιοτόπους που προστατεύονται από διεθνείς συμβάσεις και αξίζουν την προσοχή όλων μας.

Εδώ βρίσκεται ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία της Ευρώπης που προτιμούν όλοι οι stars του Hollywood όταν έρχονται στην Ελλάδα. Εκεί γυρίστηκε και η ταινία «Πριν το ηλιοβασίλεμα» με τον Ίθαν Χοκ και τη Ζιλί Ντελπί, υποψήφια για Όσκαρ και Χρυσή Σφαίρα. Η Πύλος έχει αναγνωριστεί πια ως ο καλύτερος προορισμός της Πελοποννήσου. Μάθε τώρα γιατί!