Ζήσε ό,τι ονειρευόσουν!

2241 Επισκέψεις στο άρθρο

Στο Irene s Resort στο Λουτράκι Αριδαίας μεταφέρεσαι σε έναν ονειρικό κόσμο ηρεμίας και γαλήνης, με φόντο την σαγηνευτική άνεση και τη διαχρονική κομψότητα!

 
Ελάτε εκεί που η φύση γίνεται ένα με την σύγχρονη άνεση και την παραδοσιακή φιλοξενία, δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα απόλυτης ψυχικής ανάτασης!

Στο ξενοδοχείο Irenes Resort θα βρείτε 17 υψηλής αισθητικής δωμάτια με θέα στα καταπράσινα τοπία του Φαραγγιού του Λουτρακίου και των Γαλάζιων Νερών, 

Τα τρίκλινα δωμάτια περιλαμβάνουν βεράντα με εξαιρετική θέα, ενεργειακό τζάκι, ενώ ο τεχνολογικός εξοπλισμός, αλλά και ο κατάλληλος ρουχισμός από μπουρνούζια, πετσέτες και παντόφλες ολοκληρώνουν επάξια ένα μοναδικά ονειρικό περιβάλλον. Επιπλέον, στη διάθεση σας βρίσκεται κάθε είδους πολυτέλεια από Plasma TV, Wifi και mini bar έως επιδαπέδια θέρμανση-ψύξη ρυθμιζόμενη σε κάθε δίκλινο δωμάτιο.

Από το πρωινό μπουφέ ατενίζοντας την πυκνή πράσινη βλάστηση και τις ψηλές βουνοκορφές μέχρι και το μεσημεριανό θρεπτικό φαγητό μετά τους περιπάτους σας στο δάσος και το βραδινό δείπνο με ρομαντική διάθεση, θα ζήσετε στιγμές αυθεντικών γεύσεων από τα πιο αγνά και φρέσκα παραδοσιακά υλικά, που θα σας μεταφέρουν σε νέα επίπεδα απόλαυσης και γευσιγνωσίας!
Η ολυμπιακών διαστάσεων εξωτερική πισίνα του Irenes Resort παραμένει ανοιχτή όλο τον χρόνο και σας προσκαλεί για να απογειώσει τις αισθήσεις σας και να σας αναζωογονήσει. 

Αν είστε λάτρεις της φύσης και εξωτερικών δραστηριοτήτων... Αν επιθυμείτε να απολαύσετε μοναδικές ώρες άθλησης και ψυχαγωγίας... Αν ο ρομαντισμός και το ειδυλλιακό περιβάλλον αποτελούν για εσάς μοναδικές στιγμές στη ζωή και την ξεκούραση σας... Αν έχετε ανάγκη από στιγμές ηρεμίας, ευεξίας αλλά και διασκέδασης σε προσιτές τιμές...  Στο ξενοδοχείο Irenes Resort θα βρείτε το πακέτο που καλύπτει απόλυτα τις δικές σας εξειδικευμένες ανάγκες.
 

Tags: ΕΔΕΣΣΑ