19-21 Μαΐου όλοι στον Πόρο!

2300 Επισκέψεις στο άρθρο

Ένα τριήμερο στο όμορφο νησί του Πόρου, με αγώνες τρεξίματος, κολύμβησης, ποδηλασίας και πολλών παράλληλων εκδηλώσεων για όλους!

 
Χιλιάδες κόσμος έχει ξεκινήσει και ασχολείται με το τρέξιμο, την κολύμβηση και την ποδηλασία τα τελευταία χρόνια. Αλλοι θέλουν να πετύχουν καλύτερους χρόνους και πιέζουν τα όριά τους σε μεγαλύτερες αποστάσεις, άλλοι συμμετέχουν καθαρά για διασκέδαση και σωματική άσκηση. Το συναρπαστικό πίσω από την Porosea είναι πως συνδυάζει και τα δύο με αγώνες τρεξίματος 5K, 10K, 22K και 800m παιδικό, με αγώνες κολύμβησης 4K, 2Κ και 400m παιδικό καθώς και αγώνες ποδηλασίας 22K και 10Κ.

Δεν τελειώνουν όμως εδώ οι δράσεις. Για όλους τους συνοδούς, φίλους και την οικογένεια που θα έρθουν να παρακολουθήσουν τους αγαπημένους τους να αγωνίζονται, υπάρχουν παράλληλες εκδηλώσεις που θα συναρπάσουν. Zumba® parties, Citywalks, οργανωμένα ομαδικά παιχνίδια σε όλο το νησί του Πόρου, X-treme shows και πολλά ακόμη.

Η Porosea ξεκινάει για πρώτη φορά στην Ελλάδα και έχει ως στόχο να δώσει στους fan του είδους μια μοναδική εμπειρία και να οδηγήσει ακόμη περισσότερο κόσμο στα μονοπάτια του αθλητικού τουρισμού. Σε έναν πολύ κοντινό προορισμό από την Αθήνα, ελάτε εύκολα με αυτοκίνητο ή ακτοπλοϊκώς κι επωφεληθείτε από τις απίστευτα χαμηλές τιμές early booking. Κλείστε εύκολα και γρήγορα τη συμμετοχή σας, μέσα από το επίσημο site της Porosea.

Tags: ΠΟΡΟΣ