Ελλάδα, προορισμός 365 ημερών

Διαβάστηκε από 2600 αναγνώστες

Με το σύνθημα «Ένας προορισμός για 365 μέρες» ο ΕΟΤ με ένα εντυπωσιακό βίντεο καλεί τους επισκέπτες απο όλο τον κόσμο να επισκεφτούν τη χώρα μας ανεξάρτητα από την εποχή.

 
Η ομορφιά της καλοκαιρινής θάλασσας δίνει τη θέση της στις περιπέτειες του φθινοπώρου ενώ τα κατάλευκα τοπία του χειμώνα με τα 3.000 γραφικά ελληνικά χωριά και την ελληνική φιλοξενία δίνει τη θέση του στην πανέμορφη φύση της ελληνική άνοιξης για να δημιουργηθούν «χιλιόμετρα αναμνήσεων».

 

που να μεινετε - ΜΕΤΕΩΡΑ - ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ

 • Σε ιερό τόπο

  Hotel Meteoritis. Στην Καλαμπάκα. Μοναδικές στιγμές χαλάρωσης. Καταπληκτική θέα. Σε ιερό τόπο. Διακριτική πολυτέλεια. Σύγχρονες ανέσεις. Αρτιες υπηρεσίες. Ζεστό και φιλόξενο κλίμα.
   2432078401 Περισσότερα

τι να κανετε - ΜΕΤΕΩΡΑ - ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ

 • Είναι σίγουρα Πέρασμα

  Εδώ και χρόνια η οικογενειακή ταβέρνα «Το Πέρασμα» στην Καλαμπάκα σας προσφέρει πάντα τα καλύτερα πιάτα και γευστικότατες σούπες  χρησιμοποιώντας τα πιο αγνά υλικά και τα καλύτερα κρέατα.
   2432088375 Περισσότερα
 • Στέκι με μια επίσκεψη

  Ζυθορυχείο λέγεται η νέα πρόταση για διασκέδαση στην Καλαμπάκα! Εκτός από το μοναδικό περιβάλλον με κήπο και την θέα στα Μετέωρα, εδώ θα βρείτε τις καλύτερες μπύρες μέσα από τεράστια ποικιλία πάνω από 100 ετικετών σε μπουκάλι και 8 βαρελίσιες. Συνδυάστε τις με λαχταριστούς μεζέδες, φαγητό της ώρας και όχι μόνο!
   2432076743, 6940793613 Περισσότερα