Σείστηκε η Νάουσα

Διαβάστηκε από 1276 αναγνώστες

Χορεύοντας έρχεται η εκτόνωση. Στην Νάουσα αυτό το ξέρουν καλά και τα δυο μπουλούκια από γενίτσαρους και Μπούλες, την Δευτέρα, το απέδειξαν και με το παραπάνω.

 
Το βράδυ της Δευτέρας η γη της Νάουσας «σείστηκε» από τον παλμό των νεαρών ανδρών της. Με τον ζουρνά να «αφηνιάζει», το νταούλι να «σπα», τις ιαχές των παλικαριών της Νάουσας να ηχούν σε όλη την πόλη και τις πάλες να χτυπούν ασταμάτητα έκλεισε η χτεσινή ημέρα για τον «Όμιλο Γενίτσαροι και Μπούλες». Τα δυο μπουλούκια  από το πρωί σκόρπισαν το μεγαλείο και την αρχοντιά τους στα στενά της Νάουσας, προσφέροντας ιδιαίτερες συγκινήσεις για μια ακόμα φορά.

Στη Νάουσα ζεις το κέφι κάθε Αποκριά… Ευκαιρία να το συνδυάσεις με καλό φαγητό στις παραδοσιακές ταβέρνες και να μείνεις λίγες ημέρες για να δεις και τα καλά και θαυμαστά οινοποιεία της.

Έχεις πιει κρασί μερλό και ξινόμαυρο από τη Νάουσα και χορέψει στο καρναβάλι τις Απόκριες;

 

που να μεινετε - ΝΑΟΥΣΑ - 3-5 ΠΗΓΑΔΙΑ

  • Εναρμονισμένο με τη φύση

    Στον Aγιο Παύλο Ημαθίας το Naoussa Mountain Resort δημιουργήθηκε με ιδιαίτερη προσοχή στην όσο το δυνατόν καλύτερη εναρμόνιση με την φύση Όλοι οι χώροι του ξενοδοχείου αγκαλιάζουν ζεστά και φιλόξενα τον επισκέπτη και του προσφέρουν στιγμές χαλάρωσης. Περισσότερα