Όροι/Προϋποθέσεις

Διαβάστηκε από 3487 αναγνώστες

- Έγκυρες θα θεωρούνται οι συμμετοχές που υποβάλλονται μέχρι και την Πέμπτη στις 12.00
- Οι φωτογραφίες σας δεν θα πρέπει να ξεπερνούν τα 5Mb
- Φωτογραφίες-πορτραίτα ή διαφημιστικού περιεχομένου δεν θα λαμβάνονται υπόψη.
- Οι φωτογραφίες πρέπει να είναι δικές σας (όχι από google ή social media), ώστε να θεωρηθεί έγκυρη η συμμετοχή (και η διεκδίκηση του ΔΩΡΟΥ).
- Οι προορισμοί των weekends δεν έχουν άμεση συνάρτηση με τον φωτογραφικό διαγωνισμό της εβδομάδας. Οι νικητές έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν συνεργαζόμενα ξενοδοχεία σε όλη την Ελλάδα μέσω της λίστας συνεργατών του auto Τρίτη. Τα ονόματα των νικητών δημοσιεύονται μαζί με φωτογραφία τους (στο autotriti.gr και στο περιοδικό auto Τρίτη).
- Οι θεματικές φωτογραφίες των συμμετεχόντων στους διαγωνισμούς του auto Τρίτη, αναρτώνται στο site ή δημοσιεύονται σε σχετικά άρθρα του περιοδικού auto Τρίτη (φυσικά με αναφορά στο όνομα του «ιδιοκτήτη» της φωτογραφίας).
- Στον διαγωνισμό δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής εργαζόμενοι στο Auto Τρίτη καθώς και συγγενικά τους πρόσωπα.


Οι νικητές
- O νικητής που η φωτογραφία του έχει λάβει τα περισσότερα Likes ανακοινώνεται την Πέμπτη το απόγευμα (και λαμβάνει email μας ώστε να επικοινωνήσει μαζί μας και να επιλέξει τον προορισμό που θέλει να πάει, μεταξύ των διαθέσιμων προορισμών που προσφέρει το auto Τρίτη σε συνεργασία με ξενοδοχεία, ξενώνες από διάφορες περιοχές της Ελλάδας). Σε περίπτωση που δεν επικοινωνήσει μαζί μας εντός 3 ημερών για την επιβεβαίωση, το δώρο λαμβάνει ο συμμετέχων με τη 2η υψηλότερη θέση κατάταξης (με βάση τον αριθμό των Likes).
- Ο 2ος νικητής αναδεικνύεται μεταξύ όλων όσοι έχουν συμμετάσχει (κάνοντας click-like σε φωτογραφία που τους άρεσε) ανακοινώνεται –την ίδια ημέρα- έπειτα από ηλεκτρονική κλήρωση. Επίσης, ενημερώνεται με σχετικό email. Σε περίπτωση μη επιβεβαίωσης εντός 3 εργάσιμων ημερών, η κλήρωση επαναλαμβάνεται.
- Οι νικητές έχουν δικαίωμα αξιοποίησης του δώρου τους εντός τριών (3) μηνών από τη λήξη του διαγωνισμού. Μπορούν, δηλαδή, να πραγματοποιήσουν την εκδρομή τους σε διάστημα τριών μηνών από την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων.

Δείτε περισσότερα άρθρα στο autotriti-touring.gr

Επιστροφή