Πάμε για σκι τον Μάρτη!

Διαβάστηκε από 2341 αναγνώστες

Μπορεί ο καιρός να μας παίζει «καλοκαιρινά» παιχνίδια, οι λάτρεις του σκι όμως έχουν ακόμα μερικές ευκαιρίες για αδρεναλίνη στα όρια!

Ο φετινός χειμώνας δεν ήταν ιδιαίτερα πρόσφορος για να ευχαριστηθούμε τα παιχνίδια στο χιόνι. Το κρύο ήταν μέτριο και το χιόνι λίγο για να κρατήσει ανοικτά τα χιονοδρομικά κέντρα και να ικανοποιήσει τους λάτρεις των χειμερινών σπορ που περιμένουν διακαώς για τη στιγμή που θα βάλουν τα πέδιλά τους και θα «οργώσουν» τις πίστες!

Όμως, ποτέ δεν είναι αργά! Ακόμα και τώρα, στις αρχές ενός ιδιαίτερα ζεστού Μάρτη για τα ελληνικά δεδομένα, τα χιονοδρομικά κέντρα της χώρας είναι εδώ για να προσφέρουν στιγμές ξεγνοιασιάς και απόλαυσης στο χιόνι.

Σήμερα (7/3) τα χιονοδρομικά κέντρα που λειτουργούν κανονικά είναι τα:

- Χιονοδρομικό Κέντρο Πισοδερίου (Δείτε περισσότερα (εδώ)
- Χιονοδρομικό Κέντρο Καϊμακτσαλάν (Δείτε περισσότερα (εδώ)

Μέχρι και την προηγούμενη εβδομάδα, βρισκόταν εν λειτουργία και το Χιονοδρομικό Κέντρο του Παρνασσού, προσφέροντας στιγμές χαράς και στους κατοίκους της κεντρικής και νότιας Ελλάδας. Δυστυχώς ο νοτιάς του Σαββάτου, όμως, έκανε τη ζημιά του και εξανέμισε πολύ γρήγορα το χιόνι. Τόσο οι υπεύθυνοι του χιονοδρομικού, όσο και οι φανατικοί φίλοι του σκι στηρίζουν τις ελπίδες τους στις νέες χιονοπτώσεις από 10-13 Μαρτίου που φαίνεται ότι θα αφήσουν αρκετό χιόνι στις πίστες,

Δείτε περισσότερα άρθρα στο autotriti-touring.gr

Επιστροφή