Το θέαμα έρχεται στην Ξάνθη!

Διαβάστηκε από 2080 αναγνώστες

Η Αυτοκινητιστική Λέσχη ανακοινώνει ότι τo διήμερο Σάββατο 26 και Κυριακή 27 Μαρτίου 2016 η Αυτοκινητιστική Λέσχη Ξάνθης διοργανώνει στο αεροδρόμιο του Ν. Ζυγού Ξάνθης τον 1ο αγώνα “Drag Day «0-400 & 0-200 Ξάνθης 2016»” για το 2016.

Η αδρεναλίνη πιάνει κόκκινο το Σαββατοκύριακο 26 και 27 Μαρτίου στην Ξάνθη! Οι πρώτοι αγώνες Dragster πραγματοποιούνται στην πόλη και αναμένεται να προσελκύσουν το ενδιαφέρον τόσο των φίλων του αυτοκινήτου και της μηχανής, όσο και αυτών που... διψούν για δράση!

Οι συμμετοχές του αγώνα αναμένεται να πλησιάσουν τα 50 αυτοκίνητα και τις 30 μοτοσυκλέτες. Συμμετοχή μπορεί να δηλώσει όποιος επιθυμεί να λάβει μέρος σε ένα event καθαρής αδρεναλίνης μέχρι την Παρασκευή 18-3-2016.

Η συμμετοχή σε οργανωμένους αγώνες με όλα τα αναγκαία μέτρα ασφαλείας, εξασφαλίζει την ασφάλεια όσων λαμβάνουν μέρος στον αγώνα, των θεατών που έρχονται για να τους δουν αλλά και όλων εκείνων που καθημερινά κυκλοφορούν στους δρόμους.

Τα χρονομετρημένα περάσματα θα ξεκινήσουν το μεσημέρι του Σαββάτου και θα ολοκληρωθούν το απόγευμα στις 18:00.

Την Κυριακή, αφού όσοι αγωνιζόμενοι το επιθυμούν δοκιμάσουν τα οχήματά τους, με βάση τα αποτελέσματα των χρονομετρημένων θα ξεκινήσει ο αγώνας στις 11:00 και αναμένεται να ολοκληρωθεί στις 15:00 με τις απονομές των κυπέλλων στους νικητές.

Δείτε περισσότερα άρθρα στο autotriti-touring.gr

Επιστροφή