Νέο δρομολόγιο Μύκονος - Αθήνα

Διαβάστηκε από 1472 αναγνώστες

Η Ryanair, η ευρωπαϊκή εταιρεία low fare, ανακοίνωσε χθες το νέο της δρομολόγιο από τη Μύκονο στην Αθήνα, προσφέροντας, μάλιστα, ειδική τιμή για τους Έλληνες επιβάτες που θα «κλείσουν» ως τα μεσάνυχτα της Δευτέρας

«H Ryanair είναι στην ευχάριστη θέση να γιορτάσει την έναρξη της νέας σύνδεσης μεταξύ Μυκόνου και Αθήνας προσφέροντας στους Έλληνες πελάτες την δυνατότητα να ταξιδέψουν με τους χαμηλότερους ναύλους στην Ευρώπη. Οι Έλληνες επιβάτες και οι επισκέπτες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα από πέντε εβδομαδιαίες πτήσεις μεταξύ Μυκόνου και Αθήνας, ενώ εξακολουθούμε να συμβάλλουμε στην κίνηση και στον τουρισμό των Ελληνικών νησιών καθώς και στην δημιουργία νέων θέσεων εργασίας» δήλωσε η κυρία Chiara Ravara, Διευθύντρια Μάρκετινγκ και Πωλήσεων Ελλάδος της εταιρείας.

«Για να γιορτάσουμε την πρώτη μας πτήση από Μύκονο προς Αθήνα, απελευθερώνουμε θέσεις προς πώληση από μόνο 16,99 ευρώ για ταξίδια τον Μάιο, διαθέσιμες προς κράτηση μέχρι τα μεσάνυχτα τις Δευτέρας (4 Απριλίου 2016). Καθώς οι συγκεκριμένοι χαμηλοί ναύλοι θα εξαντληθούν σύντομα, οι πελάτες μας θα πρέπει να συνδεθούν στο www.ryanair.com τώρα, ώστε να μην χάσουν την ευκαιρία» συνέχισε.

Με τη σειρά του ο δήμαρχος Μυκόνου, κ. Κωνσταντίνος Κουκάς, καλωσόρισε με την σειρά του την Ryanair στο νησί δηλώνοντας: «Η συνεργασία αυτή θα είναι γόνιμη και για τα δύο μέρη. Εύχομαι στην Ryanair πολλές καλές και ασφαλείς πτήσεις προς και από την Μύκονο, καθώς και επέκταση των δρομολογίων τόσο κατά την χειμερινή περίοδο όσο και από και προς διεθνείς προορισμούς».

Δείτε περισσότερα άρθρα στο autotriti-touring.gr

Επιστροφή