Τρέχουμε στη φύση για καλό σκοπό

Διαβάστηκε από 1546 αναγνώστες

«Τρέχουμε στη φύση για καλό σκοπό»! Με αυτό το σύνθημα ο δήμος, οι δημότες, αλλά και απλοί πολίτες που θα βρεθούν στο Πανόραμα της Θεσσαλονίκης, βάζουν και φέτος την άνοιξη αθλητικά παπούτσια, σορτσάκια και φανέλες και παίρνουν μέρος την Κυριακή 10 Απριλίου 2016 στο 2ο «Panorama Charity Fun Run».

Πρόκειται για το μεγάλο φιλανθρωπικό αθλητικό ραντεβού του Πανοράματος που διοργανώνεται από κοινού από το δήμο Πυλαίας-Χορτιάτη, τον Αθλητικό Σύλλογο Πανοράματος «Λέοντες» και την Ένωση Αθλητικών Σωματείων ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης.

Στην δράση που έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα και πραγματοποιείται φέτος για δεύτερη χρονιά συμμετείχαν πέρσι πάνω από 600 μικροί και μεγάλοι δημότες, αθλητές, δρομείς, αλλά και απλοί πολίτες. Φιλοδοξία της φετινής διοργάνωσης είναι οι συμμετέχοντες να διπλασιαστούν τρέχοντας και περπατώντας σε τρεις διαφορετικές διαδρομές, που θα διασχίσουν τους κεντρικούς δρόμους, αλλά και δασικά σημεία του Πανοράματος.

«Από πέρσι με το 1ο «Panorama Charity Fun Run» δημιουργήσαμε έναν καινούργιο θεσμό για το δήμο και τους δημότες μας. Φέτος “Τρέχουμε στη φύση για καλό σκοπό” σε μία διαδρομή που σχεδιάσαμε ώστε οι δρομείς να χαρούν και το φυσικό τοπίο της περιοχής μας. Τρέχουμε για τον αθλητισμό αλλά ταυτόχρονα στέλνουμε ένα μήνυμα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης ενισχύοντας τους πρωταθλητές κολύμβησης ατόμων με αναπηρία, αλλά και τον σύλλογο της «Λάμψης» που το έχει ανάγκη. Καλούμε τον κόσμο να συμμετάσχει, γιατί είναι μια σημαντική πρωτοβουλία που συνδυάζει τον αθλητισμό για τους αθλητές, αλλά και για όλη την οικογένεια, με την φιλανθρωπία.», τονίζει σε μήνυμα του ο δήμαρχος Πυλαίας-Χορτιάτη Ιγνάτιος Καϊτεζίδης.

Δείτε περισσότερα άρθρα στο autotriti-touring.gr

Επιστροφή