Πανελλήνιο Κύπελλο Downhill

Διαβάστηκε από 1423 αναγνώστες

Ο πολυαναμενόμενος αγώνας της χρονιάς έφτασε! Η Διάβα Καλαμπάκας θα φιλοξενήσει το δεύτερο γύρο του κυπέλλου στο ανανεωμένο TIGER TRAIL στις 16-17 Απριλίου. Οι εργασίες συνεχίζονται και οι αναβάτες που ήδη το επισκέφθηκαν μιλούν για μια καταπληκτική πίστα.

Ο πρώτος αγώνας της χρονιάς πραγματοποιήθηκε 19-20 Μαρτίου σε ένα νέο και super εντυπωσιακό trail στον Τύρναβο, μόλις 10 λεπτά από την Λάρισα. Το Lousfaki Trail χαρακτηρίζεται από τα άφθονα τεράστια άλματα, τις εξαιρετικά υψηλές ταχύτητες, αλλά και τα σκληρά rock gardens.

H συνέχεια λοιπόν δίνεται στην μαγευτική Καλαμπάκα (16-17 Απριλίου) και ίσως στο πιο δύσκολο trail της σεζόν. Μάλιστα για φέτος το Tiger Trail με τις μεγάλες κλίσεις του έχει δεχθεί αρκετές αλλαγές και με την προσθήκη ενός νέου rock garden και κάποιων αλμάτων θα γίνει ακόμη πιο διασκεδαστικό διατηρώντας τον σκληρό χαρακτήρα του. Η διαδρομή βρίσκεται όλη μέσα σε δάσος,χωρίς καθόλου τμήμα δασικού δρόμου και είναι μέτριας ταχύτητας.

Μη χάσετε την ευκαιρία να βρεθείτε σε έναν εντυπωσιακό και θεαματικό αγώνα και να νιώσετε την αδρεναλίνη σας να ανεβαίνει στα ύψη, μέσα στο μοναδικό φυσικό περιβάλλον της Καλαμπάκας! Μάθετε περισσότερα στο: www.downhill.gr

Δείτε περισσότερα άρθρα στο autotriti-touring.gr

Επιστροφή