Πρεμιέρα για το Rally Greece Offroad (video)

Διαβάστηκε από 1640 αναγνώστες

Για τέταρτη χρονιά πραγματοποιείται από τις 2 έως τις 5 Ιουνίου 2016 ο διεθνής αγώνας αυτοκινήτων «εκτός δρόμου» Rally Greece Offroad.

Πρόκειται για έναν αγώνα τύπου «Baja» που θα διεξαχθεί και φέτος στη Βορειοδυτική Ελλάδα και συγκεκριμένα στους νομούς Γρεβενών, Κοζάνης, Καστοριάς και Φλώρινας.

Οι συμμετέχοντες από την Ελλάδα, την Ιταλία, την Τουρκία, το Ισραήλ, τη Γερμανία, τη Γαλλία, τη Βουλγαρία και άλλες χώρες θα συναγωνιστούν σε ορεινές διαδρομές συνολικού μήκους 850 χλμ. Οι αγωνιζόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να διασχίσουν πανέμορφες περιοχές, να περάσουν από το γραφικό Νυμφαίο και να οδηγήσουν σε δάση εξαιρετικής φυσικής ομορφιάς όπως αυτό του Όρους Βαρνούς, του Όρους Καιμάκτσαλαν, και του Όρους Βίτσι.

Το Rally Greece Offroad, που σέβεται και εφαρμόζει όλους τους σχετικούς περιβαλλοντικούς κανονισμούς, φιλοδοξεί να προσφέρει για μια ακόμα χρονιά μια ξεχωριστή εμπειρία στους συμμετέχοντες σε αγωνιστικό και μη επίπεδο.

Το Rally Greece Offroad διεξάγεται υπό την αιγίδα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και το Δήμο Φλώρινας.

Δείτε το video:

Δείτε περισσότερα άρθρα στο autotriti-touring.gr

Επιστροφή