Πρώτοι αγώνες σκυταλοδρομίας στην Ελλάδα

Διαβάστηκε από 1517 αναγνώστες

Ο Δήμος Ιωαννιτών σε συνεργασία με τον Αθλητικό Γυμναστικό Σύλλογο Ιωαννίνων, τον Ελληνικό Αθλητικό Σύλλογο ΕΡΜΗΣ 1877 καθώς και την υποστήριξη του Αθλητικού Ομίλου Ποσειδώνας Ιωαννίνων, διοργανώνουν το Σάββατο 4 Ιουνίου 2016 (6μμ-8μμ), τους μοναδικούς φιλανθρωπικούς αγώνες σκυταλοδρομίας δρόμου κοινωνικού χαρακτήρα 4×2500μ., 2×5000μ.

Παράλληλα με τους πρωτοποριακούς ομαδικούς αγώνες σκυταλοδρομιών και για πρώτη φορά φέτος, θα διεξαχθεί και ατομικός αγώνας αγωνιστικού χαρακτήρα 10 χιλιομέτρων ανοιχτού και σε διεθνείς συμμετοχές, καθώς και παιδικών σκυταλοδρομιών 4×50μ., 4×100μ. με την επωνυμία: “Βίκος Street Relays Ιωάννινα 2016”, οι οποίοι θα διεξαχθούν με σημείο εκκίνησης και τερματισμού την Πλατεία Μαβίλη με την επωνυμία «Γύρος του Κάστρου».

Οι αγώνες των Βίκος Street Relays διεξάγονται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στα Ιωάννινα, αποτελούν την πέμπτη στάση στο φετινό πρόγραμμα της μεγαλύτερης πανελλαδικής σειράς αγώνων δρόμου και έχουν αποκλειστικά κοινωνικό χαρακτήρα, καθώς μεγάλο μέρος των εσόδων από τις συμμετοχές θα διατεθεί για την ενίσχυση τοπικού κοινωφελούς ιδρύματος.

Δείτε περισσότερα άρθρα στο autotriti-touring.gr

Επιστροφή