Ψάχνεσαι για… 2 or more;

Διαβάστηκε από 2234 αναγνώστες

Τα Σαββατοκύριακα του καλοκαιριού είναι ιδανικά για σύντομες αποδράσεις από την καθημερινότητα, είτε με το ταίρι για ένα ερωτικό διήμερο, είτε με την παρέα για το… απόλυτο ξεσάλωμα. Η Εύβοια, τόσο κοντινή και ταυτόχρονα εξωτικά μακρινή, είναι ιδανική για εξορμήσεις του Σαββατοκύριακου με… αντιηλιακό και πετσέτα για αυτό και σας προτείνουμε δύο προορισμούς για να διαλέξετε, ανάλογα με την κατηγορία στην οποία ανήκετε. Τι είστε λοιπόν; Δύο ή περισσότεροι;

Για τους δύο σας…

Τα Στύρα είναι ιδιαίτερα ανεπτυγμένα τουριστικά με πολλά ξενοδοχεία, καταλύματα, ταβέρνες και κέντρα διασκέδασης. Τα Στύρα διακρίνονται για την ξεχωριστή τους φύση και τις πανέμορφες ακρογιαλιές, αποτελώντας κλασική απόδραση για τους Αθηναίους, και ειδικά για τα ζευγαράκια που ψάχνουν έναν ήσυχο και συνάμα γραφικό τόπο για να περάσουν μερικές πιο ιδιαίτερες στιγμές. Εκτός από τις όμορφες παραλίες, εδώ μπορείτε να περπατήσετε σε καλντεριμωτά δρομάκια που οδηγούν στη Μεγάλη Βρύση και να έρθετε σε επαφή με τη μαγευτική φύση. Αξίζει να επισκεφτείτε και τα τριγύρω χωριά, καθώς και τους οικισμούς, και να γευτείτε αξέχαστους μεζέδες και παραδοσιακά εδέσματα. Μην παραλείψετε και μια επίσκεψη στο κάστρο των Αρμένων, που αποτελεί το σήμα κατατεθέν της περιοχής των Στύρων. Η θέα από το κάστρο, καθώς και η πεζοπορία για να φτάσει κάποιος εκεί αποτελούν μοναδικές εμπειρίες. 

 

Για την παρέα…

Προς την πλευρά του Αιγαίου αναπτύσσονται εξαιρετικές παραλίες. Όλοι όμως ξέρουν πως η καλύτερη είναι αυτή της Αγκάλης που απλώνει το αμμουδερό της τόξο στην ανατολική Εύβοια, κάτω από το χωριό Αγία Αννα. Η πασίγνωστη αμμουδιά που βλέπει ανοιχτό πέλαγος, ξεδιπλώνεται σε μήκος τουλάχιστον 5 χιλιομέτρων. Πρόκειται για μια από τις καλύτερες και μεγαλύτερες σε μήκος αμμουδερές ακτές της Εύβοιας με υποδομές και εξυπηρετήσεις για όλα τα πορτοφόλια, αλλά, κυρίως, με πολλές επιλογές νυχτερινής –και όχι μόνο- διασκέδασης στα clubs και στα διάφορα cafe-bars που βρίσκονται στην κόψη του κύματος! Οι παρέες με νεαρόκοσμο ξετρελαίνονται να χορεύουν στους ρυθμούς της μουσικής που παίζει δυνατά μέχρι το ξημέρωμα!

Δείτε περισσότερα άρθρα στο autotriti-touring.gr

Επιστροφή