Γνωρίστε από κοντά την υπέροχη φύση

Διαβάστηκε από 1576 αναγνώστες

Στις 12 Ιουνίου 2016, η Φλώρινα καλωσορίζει τους φίλους του ορεινού τρεξίματος στο 1ο Florina Trail Challenge. Την εκδήλωση συνδιοργανώνουν η Μη Κερδοσκοπική Εταιρία All Cycling, ο Σ.Ε.Ο. Φλώρινας, η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και ο Δήμος Φλώρινας.

Είναι μια μοναδική ευκαιρία να γνωρίσετε από κοντά τον Βαρνούντα και τα όμορφα μονοπάτια του, γεμάτα από σημύδες, κέδρους, βελανιδιές και οξιές, τα οποία ξεκινούν μερικές εκατοντάδες μέτρα από την πόλη.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η ανάδειξη του φυσικού κάλλους της περιοχής, η επαφή των Φλωρινιωτών με το συγκεκριμένο άθλημα και η φιλοξενία και γνωριμία με όσο το δυνατόν περισσότερους λάτρεις  του ορεινού τρεξίματος. Μια τέτοια εκδήλωση, στην οποία διοργανωτές / αθλητές / εθελοντές θα περάσουν μια μέρα μέσα στο βουνό, μόνο όμορφες εμπειρίες και θετικά συναισθήματα, μπορεί να προσφέρει.

To FTC περιλαμβάνει 3 διαδρομές, με διαφορετικό βαθμό δυσκολίας, έτσι ώστε να διαλέξετε την διαδρομή που σας ταιριάζει. Τα ονόματα των μονοπατιών είναι εμπνευσμένα από την πανίδα που υπάρχει στα βουνά.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο κέντρο της πόλης, συγκεκριμένα στο Νέο Πάρκο Φλώρινας, όπου θα γίνουν οι εκκινήσεις και οι τερματισμοί όλων των διαδρομών.

Το Σάββατο 11 Ιουνίου, θα υπάρχει τεχνική ενημέρωση των διαδρομών στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Δήμου Φλώρινας, όπου θα δοθούν και τα πακέτα συμμετοχής των αθλητών, ενώ οι εκκινήσεις των διαδρομών θα ξεκινήσουν το πρωί της Κυριακής, με την πρώτη διαδρομή να εκκινεί στις 09:00.

Δείτε περισσότερα άρθρα στο autotriti-touring.gr

Επιστροφή