5ο Φεστιβάλ kitesurf στην Αχαΐα!

Διαβάστηκε από 1329 αναγνώστες

Το Φεστιβάλ Αετοσανίδας (kitesurf), μία μεγάλη αθλητική διοργάνωση με επίκεντρο το εντυπωσιακό αυτό θαλάσσιο άθλημα σανίδας, πραγματοποιείται για πέμπτη χρονιά στο Δρέπανο Αχαΐας στις 25 και 26 Ιουνίου 2016.

Η περιοχή του Δρεπάνου, λόγω της μορφολογίας της περιοχής αλλά και της συχνότητας αέρα, αποτελεί μια από τις ιδανικότερες περιοχές της Ελλάδας για τα θαλάσσια αθλήματα σανίδας (kitesurf, windsurf, κλπ) και κατά συνέπεια έναν συνεχώς εξελισσόμενο πόλο έλξης για πλήθος αθλητών τόσο της Ελλάδας όσο και της Ευρώπης.

Το περσινό φεστιβάλ kitesurf παρακολούθησαν περισσότερα από 4.000 άτομα, ενώ οι συμμετοχές των αθλητών από όλη την Ελλάδα έφτασαν τις 110. Η φετινή διοργάνωση αναμένεται να είναι ακόμα πιο εντυπωσιακή. Η παραλία θα διαμορφωθεί ειδικά προκειμένου να φιλοξενήσει ένα 2ήμερο γεμάτο αγώνες kitesurf και πολλές παράλληλες δραστηριότητες για τους θεατές.

Το 5ο Φεστιβάλ Αετοσανίδας πραγματοποιείται από το Αθλητικό Σωματείο Αετοσανίδας «Cape Drepano» σε συνεργασία με το WBSF (Water Board Sports Festival). Η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Για περισσότερες πληροφορίες: www.wbsf.gr/kitesurf-festival/

Δείτε περισσότερα άρθρα στο autotriti-touring.gr

Επιστροφή