Απόδραση στην Κρήτη με το Le Figaro

Διαβάστηκε από 1643 αναγνώστες

Από το άγριο έδαφος των Σφακίων και το απέραντο γαλάζιο του Λιβυκού Πελάγους στα μονοπάτια των Χανίων, τη Μονή του Αγίου Ιωάννη και τα γαλαζοπράσινα νερά της λιμνοθάλασσας του Μπάλου, η δημοσιογράφος Maud Vidal-Naquet της Le Figaro συγκέντρωσε άφθονα ταξιδιωτικά tricks για να δελεάσει τους επισκέπτες προς το νησί της Κρήτης.

Στο 10σέλιδο αφιέρωμα με τίτλο "La Crète Buissonnière», γεμάτο με θεαματικές φωτογραφίες, η Le Figaro προσφέρει άφθονες εικόνες του νησιού, αποκαλύπτει μυστικά και παραδόσεις του και παρέχει σαφείς οδηγίες για το πώς να φτάσετε εκεί, τι να κάνετε, τι να δείτε και τι να δοκιμάσετε.

Η κ. Vidal-Naquet, με την υποστήριξη του Marketing Greece, επισκέφθηκε διάφορα ψαροχώρια για να δοκιμάσει γνήσιο κρητικό φαγητό και ντόπιο κρασί και να επιδοθεί σε δροσιστικές καταδύσεις σε μερικές από τις παρθένες παραλίες του νησιού.

Στην προσπάθειά της να «ανακαλύψει το πραγματικό πρόσωπο του νησιού», η κ Vidal-Naquet επισκέφθηκε επίσης το Ηράκλειο, την Κνωσσό, το Ρέθυμνο, τη Σητεία, την Κάτω Ζάκρο, καθώς και πολλά μικρά χωριά, κρυμμένα μέσα σε ελαιώνες και απομακρυσμένους όρμους για την πιο γνήσια Κρητική εμπειρία.

Για να διαβάσετε ολόκληρο το αφιέρωμα του γαλλικού περιοδικού, πατήστε εδώ.

Δείτε περισσότερα άρθρα στο autotriti-touring.gr

Επιστροφή