Μετέωρα: Video που ενθουσιάζει και εμπνέει

Διαβάστηκε από 1473 αναγνώστες

Ένα τρίλεπτο video με τις πιο χαρακτηριστικές εμπειρίες των Μετεώρων κυκλοφόρησε πρόσφατα από το Visit Meteora σε συνεργασία με το Adventure Travel Trade Association (ATTA) ως μέρος των συνεχών προσπαθειών προώθησης της περιοχής.

Το βίντεο περιλαμβάνει στιγμές από ένα οικογενειακό ταξίδι το Μάιο στα Μετέωρα, το οποίο ήταν μέρος του AdventureNEXT Balkans- ένα καινοτόμο στο είδος του συνεδριακού τουρισμού ταξίδι, όπου οι συμμετέχοντες διερευνούν και επιδιώκουν νέες πορείες δράσης για την τόνωση της βραχυπρόθεσμης και μακροπρόθεσμης τουριστικής ανάπτυξης.

Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να βιώσουν το Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO, το οποίο αποτελεί και βάση για σε έξι μοναστήρια χτισμένα σε φυσικό βράχο.

Το σύντομο αυτό βίντεο περιλαμβάνει τα πάντα, από εναλλακτικές επιλογές αθλητισμού, πεζοπορία και αναρρίχηση μέχρι τον θρησκευτικό τουρισμό, την τοπική γαστρονομία και τη φιλοξενία.

«Η παραγωγή ενός οπτικοακουστικού υλικού υψηλής ποιότητας είναι μία από τις προτεραιότητές μας και ίσως ο πιο σημαντικός τρόπος για την προώθηση των τουριστικών προορισμών σήμερα», δήλωσε ο Γιώργος Κουρέλης, Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Meteora Greece.

Δείτε περισσότερα άρθρα στο autotriti-touring.gr

Επιστροφή