Στη Ζήρεια το πιο... high καλοκαιρινό πάρτι!

Διαβάστηκε από 2309 αναγνώστες

Στις 25 Αυγούστου ανηφορίζουμε στην πανέμορφη διαδρομή από το Ξυλόκαστρο προς τα μαγευτικά Τρίκαλα Κορινθίας κι ακόμα πιο πάνω στο θεϊκό οροπέδιο της Ζήρειας, στα 1.550μ. υψόμετρο, για το πιο high και ανοιχτό πάρτι του καλοκαιριού!

Μια μαραθώνια non stop μουσική γιορτή με τρεις σκηνές, open, in και after, από νωρίς το μεσημέρι έως νωρίς το …πρωί και πάλι και πάλι.. με φανταστικές μπάντες και παραγωγούς, με μοναδικές εναλλακτικές δραστηριότητες, φιλική για όλες τις ηλικίες, παιδιά και ..σκυλιά! Πιο πλούσιο από ποτέ, πιο ροκ από ποτέ, πιο πάρτυ από ποτέ, συμμετοχικό και ελεύθερο όσο ποτέ!

 

Στις 25, 26 και 27 Αυγούστου στο φιλόξενο Αθλητικό Κέντρο Ζήρειας.

Είσοδος, κατασκήνωση, μοναδικές εναλλακτικές δραστηριότητες, όλα ελεύθερα!

 

Οι συμμετοχές ανά ημέρα:

  • Πέμπτη 25 Αυγούστου - έναρξη 20:00 Valina & Nefeli trio, Simos Kokavesis & Co., DJ sets: Panos D, A Sandro, Di Cappa
  • Παρασκευή 26 Αυγούστου - έναρξη 14:00 Valerieς Bones, Drunk Jackals, Αντώνης Αγγελίδης, Breath after coma, The Mongrelettes, DUSK, Echo train, Cyanna Mercury, Bazooka, Monovine
  • After party: Beret Duo , Marsha, Nikolas Gale
  • Σάββατο 27 Αυγούστου - έναρξη 14:00 Sons of Zevedeus, Limpin express, The Jumpin Bones, Dog beat, Χατζηφραγκέτα, Vinyl suicide, Puta volcano, Vodka Juniors, Balkan Riddims
  • After party: Alex Livieratos, Mister Kentro, Kill Emil

 

Εναλλακτικές δραστηριότητες

  • Κατάβαση στο σπήλαιο του Ερμή, οργανωμένη από πολυμελή ομάδα του Σπηλαιολογικού Ελληνικού Εξερευνητικού Ομίλου (ΣΠΕΛΕΟ - www.speleo.gr)
  • Πεζοπορία στο υπέροχο δάσος στη χαράδρα της Φλαμπουρίτσας, με οδηγό, που οργανώνει ο σύλλογος για την προστασία του δάσους «Κυλλήνιος Aδωνις»
  • Μοναδική περιβαλλοντική ενημέρωση από τον Σπύρο Αποστολόπουλο, ερευνητή της χλωρίδας της Ζήρειας
  • Tai chi: Ανοιχτό ελεύθερο βιωματικό σεμινάριο από το Σχολείο WDP - Kunf fu Λουτρακίου (Αθλητικός Σύλλογος Κινέζικων Μαχητικών Τεχνών Λουτρακίου) και την Ομάδα WDP – Kung fu Ξυλοκάστρου
  • Γιόγκα μαζί με βασικές αρχές συγκέντρωσης και διαλογισμού

 

Tips

Μην ξεχάσετε να πάρετε ζεστά ρούχα, κλειστά παπούτσια και καλό μπουφάν και εφόσον διανυκτερεύσετε στο βουνό (προτείνεται!!), υπνόσακο και σκηνή.

Την ημέρα θα περάσετε πολύ ωραία και εκτός φεστιβάλ, αφού η περιοχή προσφέρεται για υπέροχες βόλτες στις πανέμορφες γύρω περιοχές, φαγητό στα Τρίκαλα, ή μπάνιο στον Πευκιά στο Ξυλόκαστρο ή στη λίμνη Δόξα.

Για να φτάσετε, από την Εθνική οδό Κορίνθου - Πατρών βγαίνετε στην έξοδο για Ξυλόκαστρο-Τρίκαλα και αμέσως συνεχίζετε για Τρίκαλα. Περνάτε τα Τρίκαλα και συνεχίζετε προς το Αθλητικό Kέντρο Ζήρειας. Όλοι οι δρόμοι είναι πολύ καλοί όπως και η οδική σήμανση.

 

Η διοργάνωση είναι συμμετοχική και πραγματοποιείται χάρη στην στήριξη του Αθλητικού κέντρου Ζήρειας, ξενοδόχων και εστιατόρων των Τρικάλων, πολλών επιχειρήσεων και επαγγελματιών, φίλων και εθελοντών, όπως επίσης και στην αφιλοκερδή συμμετοχήτων μουσικών και τραγουδιστών .

Για αναλυτικές πληροφορίες, δείτε περισσότερα εδώ:

 

 

 

 

Δείτε περισσότερα άρθρα στο autotriti-touring.gr

Επιστροφή