Όλα έτοιμα για τον φετινό Αθλο Μαινάλου!

Διαβάστηκε από 2009 αναγνώστες

Ο Αθλος Μαινάλου 2016 (run+bike), θα γίνει για έβδομη συνεχόμενη χρονιά, το Σαββατοκύριακο 22-23/10/2016 στην περιοχή της Βυτίνας με την υποστήριξη του Δήμου Γορτυνίας.

Αφετηρία και τερματισμός των αγωνισμάτων, του ορεινού τρεξίματος και της ορεινής ποδηλασίας,  σε σηματοδοτημένες διαδρομές, θα είναι  η πλατεία της Βυτίνας. Περιλαμβάνει ορεινό τρέξιμο (MTR) και ορεινή ποδηλασία (MTB). Οι διαδρομές που έχουν σχεδιαστεί είναι μοναδικές, κινούνται στα ελατοδάση του Μαινάλου και αναδεικνύουν την φυσική ομορφιά της περιοχής. Υπάρχει η δυνατότητα στον αγώνα να κάνει κάποιος είτε τα δύο αγωνίσματα MTR και MTB, δηλαδή τον Άθλο Μαινάλου, είτε να συμμετάσχει μεμονωμένα σε κάποιο  αγώνισμα.

Αγώνας  mountain runnning  Αθλος Μαινάλου 2016
Η  διαδρομή είναι  19 χιλιόμετρα και 680μ. θετικής υψομετρικής διαφοράς μέσα στο ελατοδάσος της Βυτίνας. Γρήγορη διαδρομή ιδανική για φορμάρισμα δυο εβδομάδες πριν τον κλασσικό μαραθώνιο της Αθήνας.

Αγώνας  mountain bike  Αθλος Μαινάλου 2016 
Έχουν σχεδιαστεί δύο διαδρομές  και πλέον πολύ δημοφιλείς.
Η πρώτη διαδρομή 37  χιλιομέτρων είναι  η κλασσική φιδίσια αισθητική διαδρομή με 1430μ. θετικής υψομετρικής διαφοράς και η δεύτερη είναι μια διαδρομή 15 χιλιομέτρων και 510 μέτρων θετικής υψομετρικής διαφοράς.

Δείτε περισσότερα άρθρα στο autotriti-touring.gr

Επιστροφή