Αράχωβα: Φαγητό, ποτό, χορός και celebrities

Διαβάστηκε από 2038 αναγνώστες

Ένα διάσημο κοσμικού χαρακτήρα event θα πραγματοποιηθεί στις 5 Νοεμβρίου στην Αράχωβα, το οποίο αναμένεται να συγκεντρώσει και φέτος χιλιάδες κόσμου, αλλά και πολλούς celebrities που αδημονούν να ξεκινήσουν τις φθινοπωρινές τους αποδράσεις στον νούμερο 1 προορισμό!

Φέτος είναι η 3η συνεχής χρονιά που διοργανώνεται η γιορτή για την έναρξη της χειμερινής σεζόν! Πρόκειται για ένα διάσημο κοσμικού χαρακτήρα event που σκοπό έχει να προβάλλει την αίγλη του μέρους, καθώς και την ένθερμη φιλοξενία που επιφυλάσσει στους επισκέπτες. Σύμφωνα με πληροφορίες, μάλιστα, το παρόν στη γιορτή φέτος θα δώσουν η Κατερίνα Στικούδη και ο Χρήστος Φερεντίνος!

Η γιορτή που διοργανώνεται από τη Δημοτική Ενότητα της Αράχωβας στην κεντρική πλατεία Λακκά, παίρνει τη μορφή κανονικού φεστιβάλ. Βεβαίως, παρέχεται δωρεάν φαγητό και ποτό για όλους τους παρευρισκόμενους.

Η Αράχωβα γιορτάζει, τρώει, χορεύει και διαφημίζει τα «κάλλη» της, σε ένα φεστιβάλ που τραβάει το ενδιαφέρον όλης της Ελλάδας! H γιορτή θα γίνει στις 5 Νοεμβρίου και ώρα έναρξης στις 7.30 μμ.
 

Δείτε περισσότερα άρθρα στο autotriti-touring.gr

Επιστροφή