Επιστροφή στην φύση με.. yoga retreat!

Διαβάστηκε από 1781 αναγνώστες

«Αντανακλώντας το φως: τόνωση από μέσα προς τα έξω» είναι το σλόγκαν του τριημέρου 11-13 Νοεμβρίου που θα πραγματοποιηθεί στην Ορεινή Κορινθία!

Στο Κτήμα Νοόσφαιρα Wellness & Retreat Center, όπου η θαλπωρή και η καλαισθησία του χώρου συναντούν  τη φύση και την αυτογνωσία, θα πραγματοποιηθεί το φετινό φθινοπωρινό 3ήμερο retreat «Αντανακλώντας το φως: τόνωση από μέσα προς τα έξω» με τη Γεωργία Γεωργόνη. 

Το Κτήμα Νοόσφαιρα βρίσκεται κοντά στο Ξυλόκαστρο, στην ορεινή Κορινθία και αποτελείται από 10 καλόγουστα δωμάτια με ατομικό λουτρό και διακόσμηση προσεγμένη στη λεπτομέρεια.

Το τριήμερο περιλαμβάνει πρωινό ξεκίνημα με διαλογισμό, πραναγιάμα (ασκήσεις αναπνοής) και δυναμική πρακτική άσανα. Απογευματινές πρακτικές με ήπια άσκηση, γιόγκα σε ζευγάρια και thai massage. Θα υπάρχει ελεύθερος χρόνος για εξερεύνηση, βόλτες και δραστηριότητες στην ευρύτερη περιοχή, αλλά και υπέροχα χορτοφαγικά γέυματα

Τα μαθήματα θα είναι κατάλληλα για όλα τα επίπεδα μαθητών.

Μιας και ο χειμώνας βρίσκεται προ των πυλών και ο οργανισμός μας καλείται να ανταπεξέλθει στις πιο απαιτητικές καταστάσεις της εποχής ας αδράξουμε την ευκαιρία να καθαρίσουμε φυσικά και νοητικά από το stress και οτιδήποτε από το παρελθόν δε μας χρειάζεται πια και να επιτρέψουμε στο εσωτερικό μας φως να λάμψει από μέσα προς τα έξω, δημιουργώντας μια ασπίδα προστασίας για το νου και το σώμα μας.

Στόχος μας για το 3ήμερο δε θα είναι άλλος από το να τονώσουμε το ανοσοποιητικό μας σύστημα, να απολαύσουμε την φύση, να διασκεδάσουμε και να καλλιεργήσουμε νέες ωφέλιμες συνήθειες που θα μας συνοδευόσουν στις πιο «σκοτεινές» μέρες που θα ακολουθήσουν. Με δυναμικές πρακτικές Ηatha Yoga τα πρωινά, θα τονώσουμε το σώμα και θα ενισχύσουμε την επίγνωση μας και με πιο ήπιες πρακτικές τα απογεύματα θα φροντίσουμε τον εαυτό και θα καθαρίσουμε από ό,τι δεν μας χρειάζεται πια.

Δείτε περισσότερα άρθρα στο autotriti-touring.gr

Επιστροφή