Η μεγαλύτερη τουριστική επένδυση της Εύβοιας που έγινε ποτέ!

Διαβάστηκε από 1297 αναγνώστες

Το RSR Eagle Resort, ένα τουριστικό έργο αραβικών συμφερόντων συμφέροντα σχεδιάζεται να δημιουργηθεί στην Κάρυστο Ευβοίας, μπαίνοντας σε καθεστώς fast-track Ελλάδα για στρατηγικές επενδύσεις.

Λέγεται, μάλιστα, ότι είναι η μεγαλύτερη τουριστική επένδυση που θα δημιουργηθεί στην Εύβοια και μία από τις μεγαλύτερες στην Ελλάδα, καθώς το πολυτελές θέρετρο θα περιλαμβάνει ξενοδοχεία, παραθεριστικές κατοικίες, λιμάνι, αθλητικές εγκαταστάσεις, κέντρο ευεξίας και συνεδριακό, μέσα στα 395 στρέμματα γης.

Η επένδυση αναμένεται να αναβαθμίσει σημαντικά το τουριστικό προϊόν της περιοχής αλλά να και ενισχύσει την τοπική κοινωνία και οικονομία, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.

Επιπλέον, η τουριστική αυτή επένδυση αναμένεται να δημιουργήσει περίπου 220 νέες θέσεις εργασίας, ενώ οι επενδυτές έχουν δεσμευτεί να παράσχουν συγκεκριμένες ανταποδοτικές παροχές για την τοπική κοινότητα.

Στην ανακοίνωσή της, η ομάδα RSR, η οποία έχει ήδη επενδύσει σε μεγάλο βαθμό στην τουριστικές υποδομές στην Ελλάδα, υπογράμμισε τη σημασία της προόδου του έργου και είπε ότι ελπίζει ότι η άριστη συνεργασία του Υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού και των Ελληνικών Επιχειρήσεων θα συνεχιστεί στο ίδιο επίπεδο όταν τεθεί το θέμα της έκδοσης της οικοδομικής άδειας του έργου.

Δείτε περισσότερα άρθρα στο autotriti-touring.gr

Επιστροφή