Καλάβρυτα: Φθινοπωρινή μανιταροεξόρμηση!

Διαβάστηκε από 1340 αναγνώστες

Μια φθινοπωρινή μανιταροεξόρμηση, σε μέρη τόσο κοντινά και συνάμα τόσο όμορφα, για να μην ξεχνάμε τις απίστευτες ομορφιές που περιβάλλουν το κλεινόν άστυ, με πανέμορφο road trip. Το καλοκαίρι έφυγε, οι βροχές άρχισαν, ήρθε η ώρα να φυτρώσουν τα αληθινά μανιτάρια.

Η ομάδα "Μανιταροεξορμήσεις" οργανώνει μανιταροεξόρμηση στα Καλάβρυτα. Η εξερεύνηση αυτή περιλαμβάνει συλλογή ,αγρίων μανιταριών στην ευρύτερη περιοχή, αναγνώριση και ταυτοποίηση των μανιταριών που θα συλλέγουν, μανιταρόσουπα,  αλλά και ένα πλούσιο μενού που θα εμπεριέχει και κάποια μανιταράκια στην σχάρα. Επίσης θα κληρωθούν και 5 δώρα!  

 

Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Συγκέντρωση στις 10.30 (χωρίς καμία καθυστέρηση) στο ταβερνάκι (Το Σπίτι της Μαριώς) λίγο πριν τα Καλάβρυτα, στον κεντρικό δρόμο. 

Αναχώρηση στις 10.45 για συλλογή αγρίων μανιταριών στην ευρύτερη περιοχή. Ταυτόχρονα θα ξεκινήσει η προετοιμασία για μια μανιταρόσουπα στον προαύλιο χώρο της ταβέρνας και θα διανεμηθεί με την επιστροφή. 

Επιστροφή στο προαύλιο χώρο του εστιατορίου στις 14.00 

**Αναγνώριση και ταυτοποίηση των μανιταριών 

**Διανομή Της Μανιταρόσουπας 

**Γεύμα στο εστιατόριο (μενού από μπριζόλα η πάνσετα ,σαλάτα ,τυροπιτα και μισό κιλό κρασί ανά 4 άτομα 12 ευρώ το άτομο ) και κάποια μανιταράκια στην σχάρα από αυτά που θα συλλέξουμε.(ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΝΟΥ ΔΗΛΩΣΤΕ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ) 
Στο 6977-706876 Γεώργιος Μάνικας (ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΜΑΡΙΩΣ ) 

***ΚΛΗΡΩΣΗ ΜΕ 5+ ΔΩΡΑ (φρέσκια τρούφα ,αποξηραμένα ,τουρσί ,λικέρ ) προσφορά της εταιρείας FUNGIHELLAS 


17.00: Αναχώρηση . 

 

Δείτε περισσότερα άρθρα στο autotriti-touring.gr

Επιστροφή