Μοναδικό θέαμα στον ουρανό των Ιωαννίνων!

Διαβάστηκε από 2770 αναγνώστες

Με σύμμαχο τον εξαιρετικό καιρό και τον καταγάλανο ουρανό, ένα μοναδικό θέαμα απολαμβάνουν οι κάτοικοι των Ιωαννίνων αλλά και οι πολλοί επισκέπτες που βρίσκονται στην περιοχή για το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου ,με την πληρότητα στα ξενοδοχεία να αγγίζει το 100%!

Το 1ο Ioannina Airsports Festival έρχεται ως συνέχεια της εκδήλωσης «πετάμε πάνω από τα Γιάννενα» που πραγματοποιήθηκε πριν από ένα ακριβώς χρόνο και ήταν τότε η πρώτη φορά που επιχειρήθηκαν  οργανωμένες πτήσεις από την κορυφή του Μιτσικελίου, του βουνού που κυριαρχεί πάνω από τα Γιάννενα και τη λίμνη.

Σημειώνεται πως η πόλη των Ιωαννίνων  σύμφωνα με τους ειδικούς των αεραθλημάτων είναι  η μοναδική πόλη στην Ελλάδα που έχει το προνόμιο να διαθέτει ιδανική εδαφική μορφολογία και μια πίστα απογείωσης ακριβώς πάνω στον …  ουρανό της  ...και αυτός απο σήμερα το πρωί  δικαιολογημένα έχει τραβήξει πάνω του  όλα τα βλέμματα.!

Το  πρώτο Ioannina Airsports Festival  ολοκληρώθηκε χυες το απόγευμα με acro show πάνω από τη λίμνη Παμβώτιδα μπροστά από την πλατεία Μαβίλη, στο
μώλο.

Δείτε περισσότερα άρθρα στο autotriti-touring.gr

Επιστροφή