Θεσσαλονίκη: Η φωτο που έγινε viral!

Διαβάστηκε από 1720 αναγνώστες

Η ομορφιά της Θεσσαλονίκης πάντα εντυπωσιάζει. Όταν όμως όλα δένουν αρμονικά, ουρανός, θάλασσα, φώτα μαζί με τον Χριστουγεννιάτικο στολισμό και αποτυπώνονται σε μια φωτογραφία ο θαυμασμός είναι ακόμα μεγαλύτερος.

Θεσσαλονικείς και λάτρεις τη πόλης κοινοποιούν τις τελευταίες ώρες μια εκπληκτική φωτογραφία από την Χριστουγεννιάτικη Θεσσαλονίκη. Η φωτογραφία του Σάκη Γιούμπαση δείχνει την χριστουγεννιάτικη Αριστοτέλους στα καλύτερά της.

Στη φωτογραφία που δημοσίευσε το seleo.gr, «αποθηκεύτηκε» η στιγμή λίγο πριν δύσει ο ήλιος για τα καλά, με την πλατεία Αριστοτέλους να φωτίζεται από τα λαμπιόνια του στολισμού και τον κόσμο να κάνει βόλτες. Τα χρώματα του ουρανού και η αντανάκλαση τους στον Θερμαϊκό, δημιουργούν την πιο όμορφη ατμόσφαιρα.

Όσο για τον στολισμό της πλατείας, για ακόμη μια χρονιά τα σχόλια είναι αρκετά. Σε άλλους αρέσει το μήνυμα που στέλνει, με την γυναίκα να κρατάει ένα μωρό μέσα στο καράβι, συμβολίζοντας τους πρόσφυγες αλλά και την Παναγία με τον Χριστό. Ενώ άλλοι, το βρίσκουν φτωχό και «λίγο». Ο φετινός στολισμός της πλατείας Αριστοτέλους, περισσότερο φέρνει σε έργο τέχνης, παρά σε Χριστουγεννιάτικο στολισμό...

Δείτε περισσότερα άρθρα στο autotriti-touring.gr

Επιστροφή